E Efirli Femtopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #1 RAM 8gb RAM Ekran kartı 2gb Nvıdıa Geforce GT940 İşlemci 4. nesil intel core işlemci i5-4210M CPU 2.60ghz Selam arkadaşlar, Empire Total War Definitive Edition'u Steam'den satın aldım ve yükledim, oyunu açtığımda menüdeki yazılar çok bulanık ve okunmuyordu. Oyunun içinde de öyle, bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Selam arkadaşlar, Empire Total War Definitive Edition'u Steam'den satın aldım ve yükledim, oyunu açtığımda menüdeki yazılar çok bulanık ve okunmuyordu. Oyunun içinde de öyle, bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
İ İmparatorluk Varisi Femtopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #2 Evet efendier nasılsınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 8 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Evet efendier nasılsınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et