tgrlylmz7 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 191 Makaleler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte D3sh 550M Gainward Ghost 3060 Ti Ryzen 5 5600 Thermaltake s200 Psu Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #11 enessmaral dedi: Bu mod şuanda aktif sürümde çalışıyor mu? Kurulumu nasıldır? Linkte çıkan dosyayı data klasörüne atıyorum ama değişmiyor dil datada zaten bu klasörün aynısı yok yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Linkler ölü hocam nereden indirdiniz?
enessmaral dedi: Bu mod şuanda aktif sürümde çalışıyor mu? Kurulumu nasıldır? Linkte çıkan dosyayı data klasörüne atıyorum ama değişmiyor dil datada zaten bu klasörün aynısı yok yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Linkler ölü hocam nereden indirdiniz?
enessmaral Yoctopat Katılım 5 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #12 tgrlylmz7 dedi: Linkler ölü hocam nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Bende var indirdim ama işte 4.5 sürümü ile uyumlu değil eski sürümler ile uyumlu ise eski sürümle devam edeceğim. 4.4 deneyeceğim olur mu bilemem.
tgrlylmz7 dedi: Linkler ölü hocam nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Bende var indirdim ama işte 4.5 sürümü ile uyumlu değil eski sürümler ile uyumlu ise eski sürümle devam edeceğim. 4.4 deneyeceğim olur mu bilemem.
Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.410 Makaleler 1 Çözümler 4 5 Kasım 2025 #13 Ya bu 4.5 için Türkçe yamayı 6 ay önce indirip saklayan kimse olmadı mı?