Empires & Allies - 2011 tekrar oynamak mümkün mü?

Mortem KAHN

Centipat
Dostlar selam, 2011 yılında ilk fragmanı yayınlanan ve Zynga tarafından geliştirilen Empires & Allies oyununu hatırlayanlar illa çıkacaktır aramızdan diye düşünüyorum, sonuçta ağır iz bırakan bir oyundu kendisi, en azından benim için. Bu oyunu tekrar oynamak mümkün mü, bildiginiz üzere Adobe Flash Player desteği de kalktı. Oyunu hatırlayanlar kendilerini belirtsin de biraz oyunu yad edelim.

Empires Allies'i yaklaşık 2 yıl oynadım. Tiger tanklar falan çocukluğumda hayalimdi bildiğin. Siyahı, namlusu uzun olan kırmızısı. Titanlar vardı, koluna ayrı hasar atıyoduk bacaklarına ayrı hasar atıyoduk. Tershanelerde Amerikan tipi gemiler üretiyordum sürekli. Orion Mucaj isminde bi adam vardı hile yapmıştı 80 leveldi bütün her yeri açmıştı oyunda. O tiger tankların hayaliyle yatıp kalktığımı bilirim. Bu arada oyun 2011'den eski. Ben 2010'da başladım çünkü.
Oyun dosyalarını buldum isterseniz kurmayı deneyebilirim.

Son düzenleme:
Merhabalar hocam, çok isterim. Eğer yapabilirsek kurmayı isterim bilgisayarıma.

Mobilde var sanırım bu oyun.
Hocam mobilde olan versiyon yeni ve güncel bir oyun. Eskisi ile aslında çok az benzerliği var diyebiliriz, beni tatmin etmiyor.
Çok sağ ol hocam, peki bir şey sormak istiyorum. Önceden Facebook üzerinden arkadaşlarımız ile yardımlaşırdık ve bu yolla rahat rahat seviye atlar, işlemleri kolay yapardık. Şimdi böyle bir şey mümkün değil gibi, nasıl işliyor oyunun sistemi arkadaş olmadan?

Hepsini ayarlamışlar botlar otomatik yardım edebiliyor size.

Hepsini ayarlamışlar botlar otomatik yardım edebiliyor size.

Böyle bir ekran alıyorum hocam. Çözümü nedir?
Ek olarak;

Empires Save Editor uid'i Yükselt: 1431741035209634​

Oyununuz bozuk.
Bir yedeği geri yükleyin veya hatayı düzeltin. Kayıt oyununuzda, bir "userInfo" anahtarının ve gerekli tüm özelliklere sahip bir "player" anahtarının altında bir "kullanıcı nesnesi" anahtarına sahip olması gerekir.

Hocam bir sıkıntısı yok save dosyasını editlerken mi bir şeyi falan mı sildiniz yanlışlıkla?
Bu server'a bir gelir misiniz flash player neden indirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…