O zaman oyunla ilgili bir problem yok hocam attığım linkten Chrome versiyon 87 ile sıkıntısızca oynuyorum. Birkaç arkadaş bilgisayarında da denedi bir problem yok oyundan ötürü.
O zaman oyunla ilgili bir problem yok hocam attığım linkten Chrome versiyon 87 ile sıkıntısızca oynuyorum. Birkaç arkadaş bilgisayarında da denedi bir problem yok oyundan ötürü.
Ah çocukluğumun oyunu, bu oyunun kralı gibi bir şeydim arkadaşlarım arasında. Emeğimle, hilesiz 70 levele kadar gelmiştim. Sonra ansızın bir gün oyunu kapatacaklarını açıkladılar..
Bende neden Adobe Flash Player hatası verdiğini anlayamadım, ekstra bir yükleme mi yapmamız gerekiyor ki Flash Player için veya başka bir şey için? Oynamayı istiyorum cidden, bir çözüm bulsak fena olmaz hocam.
Bende neden Adobe Flash Player hatası verdiğini anlayamadım, ekstra bir yükleme mi yapmamız gerekiyor ki Flash Player için veya başka bir şey için? Oynamayı istiyorum cidden, bir çözüm bulsak fena olmaz hocam.
Oynamanın yolu mümkün hocam, konunun başına dönün ve arkadaşın attığı setupu kurun. Arkadaş açıklamış.
1-sağ üst köşede üst üste 3 noktaya tıklayıp ayarları açın.
2-gizlilik ve güvenlik.
3-Site ayarları
4-biraz aşağı doğru inin.
5-flash. Yanında muhtemelen "sitelerin flash çalıştırmasını engelle (önerilir)" yazıyordur.
6-onu önce sor olarak değiştirin.
7-sayfayı yenileyin.
8-Sol üstteki bildirime izin verin.