Empires & Allies - 2011 tekrar oynamak mümkün mü?

Yaptım hocam, bu eklenti desteklenmiyor hatasını alıyorum şimdi de.

Yaptım hocam, bu eklenti desteklenmiyor hatasını alıyorum şimdi de.

Adobe flash Player'ın son sürümünü indirin. Kendi sitesinden kaldırılmış son sürümü o yüzden link eklemedim. Siz güvendiğiniz bir siteden indirebilirsiniz. Bu sorunu çözecektir. Eğer yine çözülmediyse:

• URL çubuğunun sağ üst köşesinde görünen üç noktanın üst üste olduğu yere tıklayın.
  • Diğer araçlarına tıklayın.
  • Tarama verilerini temizleye tıklayın.
  • Tarama verilerini temizle, temel sekmesine gidin ve aşağıdaki seçenekleri yapın.
  • Zaman aralığı alanında – açılır listeden tüm zamanları seçin.
  • Aşağıdaki seçeneklerin – tarama geçmişi, çerezler ve diğer site verileri ile önbelleğe alınmış görüntü ve dosyaların kontrol edildiğinden emin olun. ( Temizlemeden önce kayıtlı şifreler kredi kartı bilgileri her türlü bilgi tarayıcı ön belleğinden silineceğini unutmayın.)
  • Şimdi verileri temizleye tıklayın.

Yine olmadıysa Chrome sürümü güncel mi kontrol edin güncel değilse güncel olan chrome'yi bilgisayarınıza kurun. Tekrar deneyin.

Sitelerden indirdiğim linkler çalışmadı şefim, varsa alırım bir dal linkini.

Sitelerden indirdiğim linkler çalışmadı şefim, varsa alırım bir dal linkini.
Adobe flash player güvenlik açığı olduğu için kaldırıldı diye hatırlıyorum. Daha da önemlisi diğer eski sürümü indirebileceğin siteleri sana şuradan indirebilirsin diye atamam. Çünkü bilgisayarınıza virüs , keylogger bulaşabilir. Bunun sorumluluğunu almak istemem.

Selam arkadaşlar ben bu oyunu hem Android telefonumda hem de bilgisayardan Facebook gameroom içinden oynuyorum sizin haberiniz mi yok, yoksa başka bir oyundan mı bahsediyorsunuz, yeni açılmış herhalde tekrardan. Türkçe olması da ayrı bir güzellik...

Tam bu konuya mesaj atmak için yeni bir hesap mı açtın.

Aslında oyun hakkında araştırma yapıyordum daha önceden başka bir hesap ile bu siteye üyeliğim vardı ama email adresim şifresini kaybettim yeni email açtım yeni hesap açtım bu mesaja denk geldi vesile oldu diyelim bir de arkadaşlar oyunu oynayamiyorlar diye uzulmusler,empati meselesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…