Empyrean nedir? şu konuda arkadaşta aynı şeyi yaşamış ve geçen günlerde Discord hesabım çalındı galiba bunun sayesinde bunu nasıl silebilirim? Kaspersky kullandım algılamıyor virüs olarak.
Discord'da ayyıldız timden olduğunu iddia edip hackercilik oynayanlara atıyordum. Bildiğim kadarıyla tek seferde Discord tokenden IP adrese, Email'e kadar her şeyi karşı tarafa gönderiyor. Fakat sonradan pek bir şey yapmıyor diye biliyorum. Roaming'de empyrean hala var mı ve arkada main.exe gibi dosyalar çalışıyor mu?
Empyrean nedir? şu konuda arkadaşta aynı şeyi yaşamış ve geçen günlerde Discord hesabım çalındı galiba bunun sayesinde bunu nasıl silebilirim? Kaspersky kullandım algılamıyor virüs olarak.
Hocam silme yöntemini buldum. Öncelikle görev yöneticisinde başlat'ı açın ve simgesiz olan ''run.bat", "run", "W32" gibi dosyaları devre dışı bırakın. Sonra hepsine sağ tık yaparak dosya konumlarına ulaşın ve silin. İndirdiğiniz exe dosyasını da silin. Sonra Windows+r yaparak çalıştır'ı açın %appdata% yazın ve gelen klasörde empyrean adlı klasör çıkarsa onu da silin.