Emre Geldi Parfüm kalıcı mıdır?

zkrew

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Emre Geldi adlı muadil markanın parfümünü almak istiyorum. Kalıcılık benim için ön planda bu markanın parfümleri kalıcı mıdır? Kaç saat gider veya hangi parfümü daha kalıcıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyimlerime göre piyasadaki en iyi muadil markalardan biri.

Parfümden parfüme değişiyor. Hangi parfümü satın almayı düşünüyorsunuz?

@zkrew swy intensely için kimyager ahmet, mfy, tutaste, alberto sego övülmüş. Emre Geldi'de muhtemelen iyidir.

Swy intensely emre geldi de gayet iyi ancak yaşadığınız yerin hava koşullarını bilmemekle beraber swy intensely almanızı bu ısınan havalarda pek önermem.

Swy intensely emre geldi de gayet iyi ancak yaşadığınız yerin hava koşullarını bilmemekle beraber swy intensely almanızı bu ısınan havalarda pek önermem.

Alberto Sego'nun intesly kullanıyorum memnunum ama emre geldi daha başarılı olduğunu söylüyorlar bana kalıclığı ve yayılımı yüksek bir parfüm lazım.

Alberto Sego'nun intesly kullanıyorum memnunum ama emre geldi daha başarılı olduğunu söylüyorlar bana kalıclığı ve yayılımı yüksek bir parfüm lazım.
Torino 21, tygar, hacivat, orage, hibiscus mahajad, god of fire, cedrat boise, genyum painter, wulong cha
Emre geldiden alabileceğiniz yüksek kalıcılığa sahip sıcak bazı sıcak hava parfümleri.

Torino 21, tygar, hacivat, orage, hibiscus mahajad, god of fire, cedrat boise, genyum painter, wulong cha.
Emre geldiden alabileceğiniz yüksek kalıcılığa sahip sıcak bazı sıcak hava parfümleri.

Acgua di gio profumo nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…