G Goat_69 Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #1 Muadil bir markadan parfüm alacağım. Biraz araştırdım ve bu marka hakkında bayağı iyi yorumlar gördüm. Sizce bu markadan parfüm alınır mı?
Muadil bir markadan parfüm alacağım. Biraz araştırdım ve bu marka hakkında bayağı iyi yorumlar gördüm. Sizce bu markadan parfüm alınır mı?
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.011 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #2 Ben geçen yaz Aventus muadili aldım koku benzerliği çok iyiydi gerçekten ama kalıcılık idare eder.
G Goat_69 Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #3 BlackDread dedi: Ben geçen yaz Aventus muadili aldım koku benzerliği çok iyiydi gerçekten ama kalıcılık idare eder. Genişletmek için tıkla... Bende bu mesajdan önce siparis vermiştim stronger with you kokusunu. Bugün elime ulaştı ama kolonya gibi kokuyor 5 6 hafta bekletsem koku otururmu ?
BlackDread dedi: Ben geçen yaz Aventus muadili aldım koku benzerliği çok iyiydi gerçekten ama kalıcılık idare eder. Genişletmek için tıkla... Bende bu mesajdan önce siparis vermiştim stronger with you kokusunu. Bugün elime ulaştı ama kolonya gibi kokuyor 5 6 hafta bekletsem koku otururmu ?
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.011 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #4 Goat_69 dedi: Bende bu mesajdan önce siparis vermiştim stronger with you kokusunu. Bugün elime ulaştı ama kolonya gibi kokuyor 5 6 hafta bekletsem koku otururmu ? Genişletmek için tıkla... Zaten böyle alınan parfümlerde ortalama 4-5 hafta demlendirmek gerekiyor.
Goat_69 dedi: Bende bu mesajdan önce siparis vermiştim stronger with you kokusunu. Bugün elime ulaştı ama kolonya gibi kokuyor 5 6 hafta bekletsem koku otururmu ? Genişletmek için tıkla... Zaten böyle alınan parfümlerde ortalama 4-5 hafta demlendirmek gerekiyor.
G Goat_69 Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #5 BlackDread dedi: Zaten böyle alınan parfümlerde ortalama 4-5 hafta demlendirmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Parfüm bende ufaktan bi yanma hissi yapti bunun sebebini biliyormusunuz acaba ? İlk kez rahatsız oldum parfüm sıkınca.
BlackDread dedi: Zaten böyle alınan parfümlerde ortalama 4-5 hafta demlendirmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Parfüm bende ufaktan bi yanma hissi yapti bunun sebebini biliyormusunuz acaba ? İlk kez rahatsız oldum parfüm sıkınca.