Emre Geldi Parfum iyi midir?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar malum yaz geldi ve parfüm almak icab etti. Bir bakayim dedim böyle bir marka buldum. Genelde millet ürünlerini beğenmiş fakat model olarak pek de bir şey anlamıyorum. Bir önceki parfümümün linkini koyacağım bunun kokusunun dışında bir kokusu olursa iyi olur. Sizler neler önerirsiniz? Bu arada başka bir markada olabilir çok da mühim değil.

İlk defa Mad markasından parfüm aldım. Fiyatına göre çok başarılı. Bilindik markaların sevilen parfümlerinin muadillerini üretiyorlar. Bruno Gold çok iyi mesela, öneririm.
100ml olan 2 segment ürün satıyorlar. Ucuz olan EDP seviyesinde iken, pahalılar extrait de parfum seviyesinde oluyor. İnternetten araştırarak numara-model hangi markanın parfümüne denk diye kontrol edebilirsin.

Hocam emregeldiden jpg garden paradise ve kenzo homme marine aldım 1 ay dinlendirdim ve ikisinin kokusu muazzam kalıcılıkta öyle özellikle garden paradise süper birşey

Başkalarının fikrine uyup parfüm alma derim zevkler degişir git en yakın made kokla bir süre kullan kendi kokunu bulunca orijinalini al illa öneri istersen azzaro wanted. Ben uzun zanamdır onu kullanıyorum

Emre geldiden JPG paradise garden almıştım dinlendirdikten sonra kokusu ve kalıcılığı müthiş oldu geçtiğiniz yer belli oluyor. Eğer dinlendirmeyle uğraşmak istemiyorsanız dinlendirmedende çok iyi performans verir.

9

Nasıl bir kokusu var acaba.

Yorumunuzu çok geç gördüm özür dilerim. Kokusu Hindistan cevizi ağırlıklı hafif fresh ama genel olarak tatlı bir koku. Yaz sabahları için ağır geleceğini düşünüyorum akşamları ya da bahar zamanları kullanmak için daha uygun bir parfüm bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı