L'immensite.
Imaginations.
God of fire.
Blue turquise.
Emregeldi markasında gözüme çarpan parfümler bunlar. İçlerinden kullandıklarınız var mı?
Hangilerini önerirsiniz?
Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Bu video işinize yarıyabilir.
Teşekkürler hocam. Belki koku körlüğü yaşamış olabilir misiniz, çevenizdekilere sordunuz mu koku geliyor mu diye?God of fire almıştım, kokusu gayet güzel hoş. Kalıcılık konusunda bir muadile göre iyi ancak yayılım sanki çok uzun sürmüyor gibi. Ya da bana öyle geliyor da olabilir.
Birde aldığınız unique seri miydi normal miydi?God of fire almıştım, kokusu gayet güzel hoş. Kalıcılık konusunda bir muadile göre iyi ancak yayılım sanki çok uzun sürmüyor gibi. Ya da bana öyle geliyor da olabilir.
Teşekkürler hocam. Belki koku körlüğü yaşamış olabilir misiniz, çevenizdekilere sordunuz mu koku geliyor mu diye?
Bir de aldığınız unique seri miydi normal miydi?
Yok, unqiue seriyi denemedim. Benim aldığım önceki seriden.
Şu şekilde söyleyeyim: Parfümü odamda sıktıktıktan sonra odamdam çıkıp geri dönmeye karar verdiğimde, parfümü sıktığım noktaya 7,8 metre uzaklıktan kokusunu alabiliyorum. Ancak ben parfümlerimi kıyafetlerime daha çok sıkıyorum. Parfüm de ten üzerinden yayıldığı için belki tam performansını deneyimlememiş olabilirim.
Şunu da ekleyeyim: Parfümün kalıcılığı iyi, bir kıyafetime sıktıktan sonra onu yıkamasam birkaç gün sonra bile hala kokusunu üzerinde duyabiliyorum. Yayılım süresi 2-3 saat gibi bir süre. Ondan sonra birinin sizdeki parfümü fark etmesi için ancak yakın bir mesafenize girmesi gerek.
Eğer denemek istiyor ama fazla paranız gitmesin istiyorsanız. İg de hebalcidekant vardı. Ben oradan dekant olarak birkaç parfüm almıştım. Oradan temin edip deneyebilirsiniz. Minimum 5 parfüm dekantı almanız gerek bunun bilgisini de geçeyim.
Teşekkür ediyorum hocam kıymetli yorumların için. Ya önerdiğin dekantçıya bakarım ya da imagination / god of fire ikilisinden birini alır geçerim belki de ikisini de.
Yanlış hatırlamıyorsam testerini koklamıştım tutasteden hoş kokuydu ama bana çok hitap etmedi. Saygılar.Yardımım olabildiyse ne mutlu bana.
Ek olarak: Yaz parfümü olarak paradise garden önerebilirim hocam. Onu da değerlendirebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.