Emregeldi'ye muadil parfüm önerisi

Hayır öncesinde hiç kullanmadım ama kış için kullanmayı düşünüyorum.
Hebalci'den istediğiniz muadil parfümün 3-5 ml dekantını uygun fiyata alıp deneyebilirsiniz. Kendisi muadil parfüm camiasında tanınan güvenilir bir arkadaştır. Kör alışla 55 ml şişe alıp beğenmemekten iyidir.

Hocam mfyde şişe yanına 2 adet tester var, emrebossluda 8ML seçeneği var. Ben bulamadığım parfümleri bu şekilde öğrenip beğenirsem büyük şişesini emregeldiden alıyorum. Tabii biraz maliyetli oluyor ama mesela kullandığınız ve kullanmaya devam edeceğiniz bir parfümü mfyden alıp yanında side effect ve rehab in testerlarını alabilirsiniz.

Emregeldinin ürünlerinin testerı mı sattığı ürünler?

Son düzenleme:
Evet, başka muadil markaları ve orjinal parfümler de var. Dün link vermiştim, ama sistem linki kaldırıp bana bir gün forum cezası verdi. O yüzden link veremiyorum, Instagram'da Hebalcidekant diye aratın, profilinde parfüm listesinin linki de var; özel mesaj atıp iletişime geçebilirsiniz.

Althair rehab ve naxos denedim arkadaşlar (naxos Emre Geldi'den althair ve rehab mfy) hepsi çok güzel kokular Emre Geldi'den şu an naxosu aldım ileride de Emre Geldi'den naxosun yanına rehab ya da althair alacak gibiyim.

beyler albertosego mfy mad rodos gibi muadili markalarından orjinalini kullandığım 2 adet parfümü aldım sadece Francis grand soir ve PDM Layton olarak (hepsinden bu iki kokuyu aldım) ama bahsedilenin aksine ben 2/3 saatlik bir yayılım alamadım ki 3 saat sonrası koku diye bir şey kalmıyordu cildimle alakalı olmadığınıda düşünüyorum genel olarak yayılım alamadım bu markalardan her muadili farklı parfümleri iyi yapıyor olabilir bilmiyorum ama bu 2 parfümü iyi yapan bi
muadili bulamadım önerileriniz varsa açığım

Merhaba, Emre Geldi'nin Dior Sauvage Elixir muadilini deneyen oldu mu? Koku, performans olarak nasıldır?

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam konuyu ben açtım ama hic yorum yapmamıştım. Sanırım size en iyi bilgiyi ben verecegim cünkü aşağıdaki parfümlerin hepsini Emre Geldi’den aldım. Liste uzun merak ettiklerinizi sorun özetini geçerim.
JPG Le Male Elixir
God of Fire
Killian Black Phantom
Tom Ford Noir Extreme
Initio Rehab
Initio Side Effect
Essential Parfums Bois Imperial
Megamare
PDM Althair
LV Imagination
Grand Soir
LV Vip Limmensite
One million Royal
Blue Noir
Armani stronger with you
Aventus 18 batch
Killian bluemoonginger
YSL myslf
Dior homme intense
Montale Arabians Tonka

Ön bilgilendirme yapmak gerekirse. Parfümlerde alkol kokusu yok. Öncelikle cok basarılı bir muadilci oldugunu söylemeliyim. Cevremden yaklasık 10 farklı kişiye aldırdım. İltifat aldım. Soruldu mu? Evet. Bu kadar uzun liste kullanmıs biri olarak şunu söylemek gerek. Hepsini tekrar satın almam. Ama denemiş olduklarım icerisinde düzenli olarak alıp kullanacaklarım var. Listede görmüş oldugunuz parfümlerin hepsini orjinal olarak kullanmadım. Fakat kullandıklarım da var. Genel değerlendirmem şu şekilde. F/P++. Bu fiyata parfüm alıyorsunuz net. Benzerligi ve performansı kalem kalem sizin sorularınızda cevaplarım.

Son düzenleme:
Hocam ekimden önce tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum kendisinden. Grand soir ve black phantom nasıl sizce? Ayrıca hangi parfümleri tekrar alırsınız?

Hocam ekimden önce tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum kendisinden. Grand soir ve black phantom nasıl sizce? Ayrıca hangi parfümleri tekrar alırsınız?
Grand Soir başarılı. Derin degil. Dümdüz amber ve vanilya benim burnuma gelen kokular. Nasıl başladıysa öyle giden bir yapısı var. Ama güzel kokuyor. Tekrar alır mıyım? Daha iyi secenekler var diyeyim. En azından benim icin. Black Phantom tekrar alırım dedigim parfümlerden birisi. Tatlı bir parfüm fakat tok bir tatlılıgı var. Aradıgım kahve kokulu parfüm arayışını bir nebze dindirdi. Özetlemek gerekirse. Club'ta herkes eglenirken barda tek başına oturup viskisini yudumlayan adam parfümü diyebilirim. En azından bana verdigi vibe bu sekilde.

Siz hangi parfümleri aldınız? Eger Rehab aldıysanız tahminimce cok memnun kalmıssınızdır.

Black phantom için baş ağrıtıcı derecede diyorlar o yüzden önyargılıyım biraz ama koku olarak çok merak ediyorum. Ben de side effect, rehab, le male le parfum ve swy intensely denedim. Side effect ve rehab benim. Rehabten çok çok memnun kaldım koku çok unisex belki feminen gelebilir ama performansına laf yok. Performansı çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…