Emregeldi'ye muadil parfüm önerisi

Kral 3 tane ürün sipariş vermiştim. Geldiler dün pdm althair, rehab, god of fire olmak üzere. Rehab ve god of fire güzel bayağı beğendim ilk izlenim olarak. Fakat althair için aynı şeyi söyleyemem acaba daha dinlendirilmediği için midir bilmiyorum ilaç gibi kokuyor mide bulandıran bir koku herkeste önerince almıştım fakat kötü bayağı notalarıyla pek alaka veremedim. Siz de durumlar nasıldı acaba ilkte sizde de öyle miydi değil miydi şu an nasıl merak ettim cevaplarsan sevinirim.

Yeni dolum halinide cok begendigim. 2-3 ay dinlendirirsen kokusunun cok daha oturdugu performansının tavan yaptıgı bir muadil. Bence sen gourmand parfüm sevmiyorsun. Bundan dolayı olabilir mi?

Emregeldi side effect benzerligi ve performansi nasıl acaba? @catari

emregeldi black phantom althaïr ve blue moonun benzerligi ve performanslari nasil acaba? @catari

Son düzenleme:
Yeni dolum halini de cok begendigim. 2-3 ay dinlendirirsen kokusunun cok daha oturdugu performansının tavan yaptıgı bir muadil. Bence sen gourmand parfüm sevmiyorsun. Bundan dolayı olabilir m

Yeni dolum halini de cok begendigim. 2-3 ay dinlendirirsen kokusunun cok daha oturdugu performansının tavan yaptıgı bir muadil. Bence sen gourmand parfüm sevmiyorsun. Bundan dolayı olabilir mi?

Olabilir hocam. Kesinlikle kör alış yapılmaması gereken bir parfümmüş gibi geldi bana. Nedense notalarıyla alakasız olduğunu düşünüyorum kokudan. Yanlış yollamış olabilirler mi diye düşünmüşlüğüm bile var.

Emregeldi side effect benzerligi ve performansi nasıl acaba? @catari

emregeldi black phantom althaïr ve blue moonun benzerligi ve performanslari nasil acaba? @catari
Side Effect'i arkadasıma sattım 1 ay olmamıstı net bilgi veremiycem.
Black phantom orjinalini bilmiyorum ama performans ve koku güzelligi olarak dolabımda tuttugum bir parfüm.
Althair benzerlik olarak cok iyi. Performansı da dinlektikten sonra yapıştı tenime. Tavsiyemdir.
Bluemoon ise performans olarak gayet iyi. Benzerligi bilmiyorum. Orjinalini kullanmadım.
Orasını bilemiycem ama dinlendirin biraz öyle şans verin tekrar ben sahsen cok begendim.

Hocam iyi günleriniz olsun öncelikle. Bu işlerde gerçekten bilgili görünüyorsunuz. Hayatımda daha önce hiç parfüm kullanmadım aile evimde parfüm alerjisi olan biri olduğu için fakat aile evimden ayrılıyorum. Bulunduğum şehirde parfüm deneme gibi bir imkanım yok sayılır bu yüzden kör bir seçim yapmak zorundayım gibi görünüyor. Bu işlerin fazlasıyla kişisel zevklere hitap ettiğini bilsem de sizin zevkinize güvenerek soruyorum. 19 yaşındayım, old money tarzı giyinen bir üniversite öğrencisiyim. Benim için hangi parfümü önerirsiniz?

Mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın. 19 yaş için daha çok designer parfümlere yönelin. Etrafınızda bulunan yaşıtlarınız ve girdiginiz ortamlarda genel beğeni parfümleri sizi mutlu eder. O yaş kategorisinde ne kadar niche ve farklı kullandıgınızın bi önemi oldugunu düşünmüyorum acıkcası. Genel begenisi yüksek iyi bir designer sizi cok mutlu eder bence. Designer olarak ne tarz hosunuza gider bilmedigimden tamamen kendi kişisel zevkime göre bir kaç öneride bulunucam. Geçen ay orjinalini satın almış oldugum Victory Elixir ve Valentino Born in roma intense cok başarılı seçimler. Bu iki parfümü bir Boyner'de veya Sephora'da deneyin. Hosunuza gidecegini düşünüyorum. Onun haricinde YSL MYSLF, Noir Extreme, LV imagination başarılı.
Victory Elixir ve Valentino orjinaline sahibim Emre Geldi'den denemedim.
Emre Geldi'den MYSLF, NOIR EX, LV IMAGINATION sahibiyim. Pişman olmazsınız. Diger önerilerim icin de önce orjinalini deneyimleyin. Begenirseniz Emre Geldi'den deneyin. Bizi de bilgilendirin benzerlik iyiyse oradan onları da çekelim

tesekkurler hocam musait oldugum zaman bakacagim

Bulundugum sehirde Boyner yok. Ne yapmamı önerirsiniz?

Tekrardan selam kusura bakmayın biraz geç dönüyorum size ancak deneyimleme firsatim oldu. Black Phantom için şunu söyleyebilirim. Baş ağrısı yapmadı. Tok ve ağır(rahatsız edici manada değil oturaklı) bir tatlılığı var. Performansı cok başarılı(1 ay dinlenmiş hali). Karşı cinsten bir iltifat da aldım bugun. Fakat şunu söylemem lazım. Tok tatlılık dedim, burun körlügü yapmadı bende 5-6 saattir buram buram kokuyu alıyorum o yüzden insanlar bundan rahatsız olmus olabilir. Her gün kullanılacak esneklikte değil. Her gün sıkmak isteyeceginiz cinsten bir parfüm degil bence. Daha çok haftalık rotasyonun 1 maksimum 2 gününe girer. Ben şahsen her gün sıkmam. Ortam ve ağırlık isteyen bir parfüm.

tesekkurler hocam musait oldugum zaman bakacagim

Bulundugum sehirde Boyner yok. Ne yapmamı önerirsiniz?
Boyner yok ise Sephora'da yoktur diye düşünüyorum. Fakat muhakkak orjinal bir parfüm satan yer vardır. Orjinal parfüm satan bir yer varsa bu parfümler de olur diye tahmin ediyorum. Hangi şehirdesiniz bir bakayım ben.

Aksaray’dayım hocam. Şehir olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…