Çözüldü Emsal puan nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ensarwastaken

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi sosyaller hocalarım. Hocam şimdi ben LGS'den 238 puan yaptım ve Anadolu lisesine geçtim ve 9. sınıf tekrarı kaldım. Bu sene sınıftan mesleki ve teknik lisesine, elektrik bölümüne geçeceğim ancak emsal puan 250 olması gerektiği yazıyor. Emsal puan tam olarak ne oluyor ve ben elektrik bölümüne geçebiliyor muyum?

1748474318808.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sizin geçişiniz için üstünde olmanız gereken puan emsal puanı. Okulun o yılki puanı değil, sizin döneminizin girişindeki en düşük puanlı öğrencinin taban puanı demek. Şu an 10. sınıfta olan öğrencilerden en düşük alanı 250 almış. Siz 238 olduğunuz için geçemiyorsunuz ne yazık ki.
Sizin geçişiniz için üstünde olmanız gereken puan emsal puanı. Okulun o yılki puanı değil, sizin döneminizin girişindeki en düşük puanlı öğrencinin taban puanı demek. Şu an 10. sınıfta olan öğrencilerden en düşük alanı 250 almış. Siz 238 olduğunuz için geçemiyorsunuz ne yazık ki.

Çözüm
Sağolun hocam teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı