BARANERD11 Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #11 706111 dedi: Kanki biraz ölüden bir şeyler istemek gibi seninki . Bence çok kötü performans verir yada açmayadabilir. Genişletmek için tıkla... ROCKSTARLIVIN' dedi: Bu özelliklerle çok zor, denemeyin bile derim. Genişletmek için tıkla... Yorumlarınız için teşekkürler
706111 dedi: Kanki biraz ölüden bir şeyler istemek gibi seninki . Bence çok kötü performans verir yada açmayadabilir. Genişletmek için tıkla... ROCKSTARLIVIN' dedi: Bu özelliklerle çok zor, denemeyin bile derim. Genişletmek için tıkla... Yorumlarınız için teşekkürler
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 4 Ekim 2023 #12 BARANERD11 dedi: Yorumlarınız için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Android'i direkt PC'ye kurmaya dene istersen, o zaman native gibi bir şey olur, performansı da iyi olur.
BARANERD11 dedi: Yorumlarınız için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Android'i direkt PC'ye kurmaya dene istersen, o zaman native gibi bir şey olur, performansı da iyi olur.
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.450 Çözümler 8 4 Ekim 2023 #13 BARANERD11 dedi: Eki Görüntüle 1966626 İstediğiniz şey umarım bunlardır çünkü benim bilgisayar sistemleriyle alakam 0 Hocam daha demin attığım resme bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kaldırmaz hocam hiç bulaşmayın.
BARANERD11 dedi: Eki Görüntüle 1966626 İstediğiniz şey umarım bunlardır çünkü benim bilgisayar sistemleriyle alakam 0 Hocam daha demin attığım resme bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kaldırmaz hocam hiç bulaşmayın.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.607 Çözümler 8 4 Ekim 2023 #14 Bu sistemle pek mümkün değil. Steam'deki pixel oyunlara bir göz atın derim.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 4 Ekim 2023 #15 BARANERD11 dedi: İstediğiniz şey umarım bunlardır çünkü benim bilgisayar sistemleriyle alakam 0 Genişletmek için tıkla... Oyun oynayamazsınız. Ufak tefek sanallaştırmaları yapar.
BARANERD11 dedi: İstediğiniz şey umarım bunlardır çünkü benim bilgisayar sistemleriyle alakam 0 Genişletmek için tıkla... Oyun oynayamazsınız. Ufak tefek sanallaştırmaları yapar.
Murqin Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 245 Çözümler 5 Yer Manhattan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ekim 2023 #16 Şu an Ortalama bir sistem kullanıyorum, ve büyük ihtimal gameloop'da ben bile sıkıntı çekerim. Ve kusura bakma o sistemle gameloop kullanabilsen bile büyük ihtimal problemler yaşarsın.
Şu an Ortalama bir sistem kullanıyorum, ve büyük ihtimal gameloop'da ben bile sıkıntı çekerim. Ve kusura bakma o sistemle gameloop kullanabilsen bile büyük ihtimal problemler yaşarsın.