emsis1 Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 109 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #1 Emülatör olarak kullandığım uygulama MSI App Player. Brawl Stars, world soccer champs gibi oyunları indirip açtığımda ya oyundan atıyor ya da bekletip siyah ekranda kalıyor. Bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
Emülatör olarak kullandığım uygulama MSI App Player. Brawl Stars, world soccer champs gibi oyunları indirip açtığımda ya oyundan atıyor ya da bekletip siyah ekranda kalıyor. Bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
4 437795 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.124 Çözümler 8 19 Mart 2024 #2 Hocam bu sorun genelde yetersiz RAM sebebi ile olur, MSI app kullanmadim fakat emülatör ayarlarini düşürerek oyuna girmeyi denedinizmi?
Hocam bu sorun genelde yetersiz RAM sebebi ile olur, MSI app kullanmadim fakat emülatör ayarlarini düşürerek oyuna girmeyi denedinizmi?
emsis1 Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 109 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #3 437795 dedi: Hocam bu sorun genelde yetersiz RAM sebebi ile olur, MSI App kullanmadim fakat emülatör ayarlarini düşürerek oyuna girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi denedim fakat olmadı.
437795 dedi: Hocam bu sorun genelde yetersiz RAM sebebi ile olur, MSI App kullanmadim fakat emülatör ayarlarini düşürerek oyuna girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi denedim fakat olmadı.