zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 1 Eylül 2023 #11 xBeytullah dedi: "Dualboot Android X86 kurmanızı öneririm, PrimeOS gibi." dediğiniz program mıdır ne olduğu hakkında bilgim yok maalesef? Genişletmek için tıkla... Program değil işletim sistemi, dualboot aynı diske birden fazla işletim sistemi kurulmasına deniyor. Android de bir işletim sistemi. PrimeOS'da Android işletim sisteminin bilgisayar kullanımı için geliştirilmiş bir hali.
xBeytullah dedi: "Dualboot Android X86 kurmanızı öneririm, PrimeOS gibi." dediğiniz program mıdır ne olduğu hakkında bilgim yok maalesef? Genişletmek için tıkla... Program değil işletim sistemi, dualboot aynı diske birden fazla işletim sistemi kurulmasına deniyor. Android de bir işletim sistemi. PrimeOS'da Android işletim sisteminin bilgisayar kullanımı için geliştirilmiş bir hali.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 1 Eylül 2023 #12 xBeytullah dedi: Deniyorum hocam şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam, görselde işlemci gösterilmiş, RAM değil. Sanallaştırma bölümü CPU'da. Dikkatiniz dağınık herhalde.
xBeytullah dedi: Deniyorum hocam şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam, görselde işlemci gösterilmiş, RAM değil. Sanallaştırma bölümü CPU'da. Dikkatiniz dağınık herhalde.
xBeytullah Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #13 Stereo.Luigi99 dedi: Hocam, görselde işlemci gösterilmiş, RAM değil. Sanallaştırma bölümü CPU'da. Dikkatiniz dağınık herhalde. Genişletmek için tıkla... Doğru dikkatimi çekmemişti. Sanallaştırma etkinmiş baktım şimdi.
Stereo.Luigi99 dedi: Hocam, görselde işlemci gösterilmiş, RAM değil. Sanallaştırma bölümü CPU'da. Dikkatiniz dağınık herhalde. Genişletmek için tıkla... Doğru dikkatimi çekmemişti. Sanallaştırma etkinmiş baktım şimdi.