FurkNP0151 Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Herkese merhaba, öncelikle noxplayer indirmiştim fakat Windows Defender (gamehack) diye bir virus algıladı. Ne yapmam lazım önerebileceğiniz bir emülatör var mı? Hızlı ve gamepad desteği bulunsun yeter...
Herkese merhaba, öncelikle noxplayer indirmiştim fakat Windows Defender (gamehack) diye bir virus algıladı. Ne yapmam lazım önerebileceğiniz bir emülatör var mı? Hızlı ve gamepad desteği bulunsun yeter...
rainman23 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.798 Çözümler 2 12 Temmuz 2024 #2 Bluestacks düşünebilirsiniz.
FurkNP0151 Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #3 rainman23 dedi: BlueStacks düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BlueStacks yükledim fakat ana menüde bile drop giriyor illallah ettirdi hızlı ve gamepad destekleyen emülatör bakıyorum şu anda.
rainman23 dedi: BlueStacks düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BlueStacks yükledim fakat ana menüde bile drop giriyor illallah ettirdi hızlı ve gamepad destekleyen emülatör bakıyorum şu anda.