kitlerse Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 259 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Emulator öneriniz var mı? BlueStacks çok kasıyor ve reklamlı mumu Player tam bana göre ama bazı oyunlar çalışmıyor ve İngilizce dil desteği yok.
Emulator öneriniz var mı? BlueStacks çok kasıyor ve reklamlı mumu Player tam bana göre ama bazı oyunlar çalışmıyor ve İngilizce dil desteği yok.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.541 Çözümler 52 30 Temmuz 2024 #2 kitlerse dedi: Emulator öneriniz var mı? BlueStacks çok kasıyor ve reklamlı mumu Player tam bana göre ama bazı oyunlar çalışmıyor ve İngilizce dil desteği yok. Genişletmek için tıkla... GameLoop kullanan da var tam nasıldır bilemiyorum tabii.
kitlerse dedi: Emulator öneriniz var mı? BlueStacks çok kasıyor ve reklamlı mumu Player tam bana göre ama bazı oyunlar çalışmıyor ve İngilizce dil desteği yok. Genişletmek için tıkla... GameLoop kullanan da var tam nasıldır bilemiyorum tabii.
Charmy Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 292 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 LDPlayer olabilir.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.812 Çözümler 20 30 Temmuz 2024 #4 kitlerse dedi: Emulator öneriniz var mı? BlueStacks çok kasıyor ve reklamlı mumu Player tam bana göre ama bazı oyunlar çalışmıyor ve İngilizce dil desteği yok. Genişletmek için tıkla... Nox'ya da GameLoop.
kitlerse dedi: Emulator öneriniz var mı? BlueStacks çok kasıyor ve reklamlı mumu Player tam bana göre ama bazı oyunlar çalışmıyor ve İngilizce dil desteği yok. Genişletmek için tıkla... Nox'ya da GameLoop.
dörtyüzkırkdört Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #5 Hangi oyunları oynayacaksınız?
kitlerse Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 259 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #6 dörtyüzkırkdört dedi: Hangi oyunları oynayacaksınız? Genişletmek için tıkla... Basit Clash Royale biraz da Brawl Stars. sado01 dedi: Nox'ya da GameLoop. Genişletmek için tıkla... Hocam GameLoop'tan bezdim çoğu oyunda sıkıntı veriyor tek stabil çalıştırdığı oyun CoD ve PUBG.
dörtyüzkırkdört dedi: Hangi oyunları oynayacaksınız? Genişletmek için tıkla... Basit Clash Royale biraz da Brawl Stars. sado01 dedi: Nox'ya da GameLoop. Genişletmek için tıkla... Hocam GameLoop'tan bezdim çoğu oyunda sıkıntı veriyor tek stabil çalıştırdığı oyun CoD ve PUBG.
dörtyüzkırkdört Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #7 kitlerse dedi: Basit Clash Royale biraz da Brawl Stars. Genişletmek için tıkla... GameLoop. kitlerse dedi: Basit Clash Royale biraz da Brawl Stars. Hocam GameLoop'tan bezdim çoğu oyunda sıkıntı veriyor tek stabil çalıştırdığı oyun CoD ve PUBG. Genişletmek için tıkla... Nox önerebilirim o zaman.
kitlerse dedi: Basit Clash Royale biraz da Brawl Stars. Genişletmek için tıkla... GameLoop. kitlerse dedi: Basit Clash Royale biraz da Brawl Stars. Hocam GameLoop'tan bezdim çoğu oyunda sıkıntı veriyor tek stabil çalıştırdığı oyun CoD ve PUBG. Genişletmek için tıkla... Nox önerebilirim o zaman.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.812 Çözümler 20 30 Temmuz 2024 #8 kitlerse dedi: Basit Clash Royale biraz da Brawl Stars. Hocam GameLoop'tan bezdim çoğu oyunda sıkıntı veriyor tek stabil çalıştırdığı oyun CoD ve PUBG. Genişletmek için tıkla... Brawl start GameLoop da yok Clash Royale'yi bilmiyorum Nox bakabilirisiniz.
kitlerse dedi: Basit Clash Royale biraz da Brawl Stars. Hocam GameLoop'tan bezdim çoğu oyunda sıkıntı veriyor tek stabil çalıştırdığı oyun CoD ve PUBG. Genişletmek için tıkla... Brawl start GameLoop da yok Clash Royale'yi bilmiyorum Nox bakabilirisiniz.
kitlerse Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 259 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #9 dörtyüzkırkdört dedi: GameLoop. Genişletmek için tıkla... Dışarıdan kontrol ayarı aktarabiliyor muyuz? sado01 dedi: Brawl start GameLoop da yok Clash Royale'yi bilmiyorum Nox bakabilirisiniz. Genişletmek için tıkla... Nox Player'i deneyeceğim ama pek iyi değil gibi.
dörtyüzkırkdört dedi: GameLoop. Genişletmek için tıkla... Dışarıdan kontrol ayarı aktarabiliyor muyuz? sado01 dedi: Brawl start GameLoop da yok Clash Royale'yi bilmiyorum Nox bakabilirisiniz. Genişletmek için tıkla... Nox Player'i deneyeceğim ama pek iyi değil gibi.
dörtyüzkırkdört Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #10 kitlerse dedi: Dışarıdan kontrol ayarı aktarabiliyor muyuz? Nox Player'i deneyeceğim ama pek iyi değil gibi. Genişletmek için tıkla... O'nu bilmiyorum kusura bakmayınız.
kitlerse dedi: Dışarıdan kontrol ayarı aktarabiliyor muyuz? Nox Player'i deneyeceğim ama pek iyi değil gibi. Genişletmek için tıkla... O'nu bilmiyorum kusura bakmayınız.