Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 557 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 17 Ağustos 2024 #11 hesenoff44 dedi: Yüklerim en güvenilir o mu? Genişletmek için tıkla... Şu anda en güvenilir o sanırım, kasacağını düşünüyorum fakat oynatır.
hesenoff44 dedi: Yüklerim en güvenilir o mu? Genişletmek için tıkla... Şu anda en güvenilir o sanırım, kasacağını düşünüyorum fakat oynatır.
hesenoff44 Picopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #12 Crylogs dedi: Oynanılabiliyor hocam, yanlış bilgi vermeyelim Genişletmek için tıkla... En güvenli emülatör o mu? GameLoop virüslü mü? Crylogs dedi: Şu anda en güvenilir o sanırım, kasacağını düşünüyorum fakat oynatır. Genişletmek için tıkla... SSD alıp yükleyecem Crylogs dedi: Şu anda en güvenilir o sanırım, kasacağını düşünüyorum fakat oynatır. Genişletmek için tıkla... Nox diye emülatör var o nasıl?
Crylogs dedi: Oynanılabiliyor hocam, yanlış bilgi vermeyelim Genişletmek için tıkla... En güvenli emülatör o mu? GameLoop virüslü mü? Crylogs dedi: Şu anda en güvenilir o sanırım, kasacağını düşünüyorum fakat oynatır. Genişletmek için tıkla... SSD alıp yükleyecem Crylogs dedi: Şu anda en güvenilir o sanırım, kasacağını düşünüyorum fakat oynatır. Genişletmek için tıkla... Nox diye emülatör var o nasıl?
jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 883 Çözümler 2 17 Ağustos 2024 #13 hesenoff44 dedi: En güvenli emülatör o mu? GameLoop virüslü mü? SSD alıp yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Virüslü değil. SSD alsanız da çok bir şey değişmez sadece hızlı açılır. hesenoff44 dedi: Nox diye emülatör var o nasıl? Genişletmek için tıkla... Diğer emulatörleri boşuna denemeyin maç bulmuyor.
hesenoff44 dedi: En güvenli emülatör o mu? GameLoop virüslü mü? SSD alıp yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Virüslü değil. SSD alsanız da çok bir şey değişmez sadece hızlı açılır. hesenoff44 dedi: Nox diye emülatör var o nasıl? Genişletmek için tıkla... Diğer emulatörleri boşuna denemeyin maç bulmuyor.
hesenoff44 Picopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #14 jasonoleragg dedi: Virüslü değil. SSD alsanız da çok bir şey değişmez sadece hızlı açılır. Diğer emulatörleri boşuna denemeyin maç bulmuyor. Genişletmek için tıkla... GameLoop yüklemeliyim onda? Sorun değil yüklerim.
jasonoleragg dedi: Virüslü değil. SSD alsanız da çok bir şey değişmez sadece hızlı açılır. Diğer emulatörleri boşuna denemeyin maç bulmuyor. Genişletmek için tıkla... GameLoop yüklemeliyim onda? Sorun değil yüklerim.
jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 883 Çözümler 2 17 Ağustos 2024 #15 hesenoff44 dedi: GameLoop yüklemeliyim onda? Sorun değil yüklerim. Genişletmek için tıkla... 32 Bit GameLoop yükleyin bir de.
hesenoff44 dedi: GameLoop yüklemeliyim onda? Sorun değil yüklerim. Genişletmek için tıkla... 32 Bit GameLoop yükleyin bir de.