Emülatör PC'yi yavaşlatır mı ve zarar verir mi?

755983

Femtopat
Bu ara canım sıkılıyor. Mobil oyunlara bakmak istedim. Forumlarda zararsız denilmiş ama bir arkadaş sanallaştırma açıyor sakın indirme, bilgisayari mahveder dedi. Doğrusu nedir bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ara canım sıkılıyor. Mobil oyunlara bakmak istedim. Forumlarda zararsız denilmiş ama bir arkadaş sanallaştırma açıyor sakın indirme, bilgisayari mahveder dedi. Doğrusu nedir bilen var mı?
Aynı cihazdan 2 kişi kullanmayı düşünmüyorsanız bir zararı yok.

Cevap için teşekkürler ama uyumadığımdan biraz mqlım galiba anlayamadım.

Sıkıntı olmaz yavaşlatdığı falan yok bende de açık emülatör olarak BlueStacks GameLoop ve LDPlayer öneririm.

Sıkıntı olmaz yavaşlatdığı falan yok bende de açık emülatör olarak BlueStacks GameLoop ve LDPlayer öneririm.

Wild Rift oynayacağım bir tanesini önersene sana zahmet ben kendim seçememde bir de diğer arkadaş neden 2 kişi kullancaksa diye belirtti merak ettim

Wild Rift oynayacağım bir tanesini önersene sana zahmet ben kendim seçememde bir de diğer arkadaş neden iki kişi kullancaksa diye belirtti merak ettim

Hocam BlueStacks, GameLoop tarzı emulatörlerde sorun olmaz. Kullanabilirsiniz. bu örnek verdiğim emulatörler güvenlidir.
Çok teşekkürler sana zahmet hangisi daha iyi ben böyle şeylerde seçemiyorum da

Wild Rift oynayacağım bir tanesini önersene sana zahmet ben kendim seçememde bir de diğer arkadaş neden 2 kişi kullancaksa diye belirtti merak ettim.

Çok teşekkürler sana zahmet hangisi daha iyi ben böyle şeylerde seçemiyorum da.

Sistem iyi degilse GameLoop önermem 1050 Ti ekran kartta GameLoop kullandıgımda mavi ekran atıyordu otomatik.

Sanallaştırma açınca Valorant oynanmıyor tekrar kapatmanız gerekiyor. Haberin olsun eğer Valorant oynuyorsan.

Sanallaştırma açınca Valorant oynanmıyor tekrar kapatmanız gerekiyor. Haberin olsun eğer Valorant oynuyorsan.

Bende problem olmuyor açıkken oynanıyor.

O arkadaşın ağzını öpeyim ben. Sanallaştırma sadece kullandığınız emülatör veya sanal makine gibi uygulamalar için bir takım performans yükseltmesi gibi. Bende açık ve problem yaşamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı