DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 859 Çözümler 18 25 Ocak 2024 #1 Nişangah tuşuna basıyorum nişangahı açmıyor fare imlecini tetikliyor, 2'ye basıyorum 2. silahı almıyor. Klavye ayarlarını da yaptım fakat değişen bir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2024
Nişangah tuşuna basıyorum nişangahı açmıyor fare imlecini tetikliyor, 2'ye basıyorum 2. silahı almıyor. Klavye ayarlarını da yaptım fakat değişen bir şey yok.
Çözüm DarylDixon0 25 Ocak 2024 Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Alt tuşunu dendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam onu biliyorum da benim sorunum şöyle fareyi sağa sola çevirdiğimde adam bakmıyor sadece ileriye bakıyor. Oyunu aç kapat yaptım kendini 2K ya almış bütün sorunlarım düzeldi.
Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Alt tuşunu dendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam onu biliyorum da benim sorunum şöyle fareyi sağa sola çevirdiğimde adam bakmıyor sadece ileriye bakıyor. Oyunu aç kapat yaptım kendini 2K ya almış bütün sorunlarım düzeldi.
KS KS DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 859 Çözümler 18 25 Ocak 2024 #11 510095 dedi: GameLoop'ta tuşları sıfırlayın, PUBG Mobile da tuşları sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... 510095 dedi: GameLoop'ta tuşları sıfırlayın, PUBG Mobile da tuşları sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Sıfırladım. Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Video atma gibi bir imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Atarım hocam birazdan. DarylDixon0 dedi: Sıfırladım. Atarım hocam birazdan. Genişletmek için tıkla... Nişangah sorununu çözdüm şimdi karakter etrafına bakamıyor. Son düzenleme: 25 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
510095 dedi: GameLoop'ta tuşları sıfırlayın, PUBG Mobile da tuşları sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... 510095 dedi: GameLoop'ta tuşları sıfırlayın, PUBG Mobile da tuşları sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Sıfırladım. Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Video atma gibi bir imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Atarım hocam birazdan. DarylDixon0 dedi: Sıfırladım. Atarım hocam birazdan. Genişletmek için tıkla... Nişangah sorununu çözdüm şimdi karakter etrafına bakamıyor.
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #12 DarylDixon0 dedi: Nişangah sorununu çözdüm şimdi karakter etrafına bakamıyor. Genişletmek için tıkla... Alt tuşunu dendiniz mi? Artı 0 Eksi
DarylDixon0 dedi: Nişangah sorununu çözdüm şimdi karakter etrafına bakamıyor. Genişletmek için tıkla... Alt tuşunu dendiniz mi?
KS KS DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 859 Çözümler 18 25 Ocak 2024 #13 Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Alt tuşunu dendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam onu biliyorum da benim sorunum şöyle fareyi sağa sola çevirdiğimde adam bakmıyor sadece ileriye bakıyor. Oyunu aç kapat yaptım kendini 2K ya almış bütün sorunlarım düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Kurtlar Vadisi Pusu dedi: Alt tuşunu dendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam onu biliyorum da benim sorunum şöyle fareyi sağa sola çevirdiğimde adam bakmıyor sadece ileriye bakıyor. Oyunu aç kapat yaptım kendini 2K ya almış bütün sorunlarım düzeldi.
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #14 DarylDixon0 dedi: Hocam onu biliyorum da benim sorunum şöyle fareyi sağa sola çevirdiğimde adam bakmıyor sadece ileriye bakıyor. Oyunu aç kapat yaptım kendini 2K ya almış bütün sorunlarım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Çözüldüğüne sevindim. Artı 0 Eksi
DarylDixon0 dedi: Hocam onu biliyorum da benim sorunum şöyle fareyi sağa sola çevirdiğimde adam bakmıyor sadece ileriye bakıyor. Oyunu aç kapat yaptım kendini 2K ya almış bütün sorunlarım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Çözüldüğüne sevindim.