Emülatörde PUBG Mobile mouse ile hareket ediyor

Sucuk salam 1

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. PUBG Mobile'i emülatörden oynuyorum ama mouse ile yürüme sıkıntısı var ve çözemiyorum kontrolleri 21356 defa değiştirdim ama olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen ya, ben de bi türlü hassasiyet ayarını düzgün yapamadım. Oyunda araba kullanamıyorum o kadar kötü

Sıkıntı tam olarak ne mouse ile sağa sola ertrafa bakmak yerine fareyi oynatınca sağa sola mı yürüyor? Eğer bu şekilde oluyorsa F11'e basıp tam ekrandan çıkın sağda beliren alta alta sıralı 5-6 ikon var üstte klavye olana basın buradan tuş ayarları yapılabilmekte ama en altta sıfırlaya basıp çıkman yeterli düzelecektir.

Aynı sorun bende de vardı arkadaşlar mouse ile hareket ediyordum.
Oyundayken F11'e basarak klavye kısmından sıfırlayıp kaydede basın sorununuz çözülecektir.

Buyrun.

arkadaşlar çözümü gameloop için yan tarafta kılavye bölümü var oraya tıklayıp (sizin ekran çözünürlügünüce uygun lanaı seçüp dümererin dogrulugundan emin olup uygulayın bende oldu

Selam, bende de aynı sorun var. Mouse dönmüyor sıfırla yapıyorum her şeyi yapıyorum ama maalesef yine aynı hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…