EgLd Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #1 3 tane emülatör kurdum. Hepsinde oyunu kurup girince atıyor. Maksimum 5 dakika duruyor. Sistemim: Ryzen 5 1600. 8 GB RAM. HD 4850 ekran kartı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2022
3 tane emülatör kurdum. Hepsinde oyunu kurup girince atıyor. Maksimum 5 dakika duruyor. Sistemim: Ryzen 5 1600. 8 GB RAM. HD 4850 ekran kartı.
D Doguc Decapat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 252 Çözümler 2 16 Eylül 2022 #2 EgLd dedi: 3 tane emülatör kurdum. Hepsinde oyunu kurup girince atıyor. Maksimum 5 dakika duruyor. Sistemim: Ryzen 5 1600. 8 GB RAM. HD 4850 ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Hangi tür emülatörler? gameloop gibi dandik mobil oyun mu yoksa rpcs3 yuzu gibi mi? Artı 0 Eksi
EgLd dedi: 3 tane emülatör kurdum. Hepsinde oyunu kurup girince atıyor. Maksimum 5 dakika duruyor. Sistemim: Ryzen 5 1600. 8 GB RAM. HD 4850 ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Hangi tür emülatörler? gameloop gibi dandik mobil oyun mu yoksa rpcs3 yuzu gibi mi?
KS KS EgLd Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #3 gameloop Doguc dedi: Hangi tür emülatörler? gameloop gibi dandik mobil oyun mu yoksa rpcs3 yuzu gibi mi? Genişletmek için tıkla... Doguc dedi: Hangi tür emülatörler? gameloop gibi dandik mobil oyun mu yoksa rpcs3 yuzu gibi mi? Genişletmek için tıkla... önerebileceğin bir şey var mı emülatör olarak pubg fifa mobil fln kurucam Artı 0 Eksi
gameloop Doguc dedi: Hangi tür emülatörler? gameloop gibi dandik mobil oyun mu yoksa rpcs3 yuzu gibi mi? Genişletmek için tıkla... Doguc dedi: Hangi tür emülatörler? gameloop gibi dandik mobil oyun mu yoksa rpcs3 yuzu gibi mi? Genişletmek için tıkla... önerebileceğin bir şey var mı emülatör olarak pubg fifa mobil fln kurucam
D Doguc Decapat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 252 Çözümler 2 17 Eylül 2022 #4 EgLd dedi: gameloop önerebileceğin bir şey var mı emülatör olarak pubg fifa mobil fln kurucam Genişletmek için tıkla... Kuramassın. Emülatörler iyi bir ekran kartı ve iyi bir işlemci ister. Senin sistemin açamaz pubg mobil. Artı 0 Eksi
EgLd dedi: gameloop önerebileceğin bir şey var mı emülatör olarak pubg fifa mobil fln kurucam Genişletmek için tıkla... Kuramassın. Emülatörler iyi bir ekran kartı ve iyi bir işlemci ister. Senin sistemin açamaz pubg mobil.