Emülator ile UFC nasıl oynanır?

zifrxdia

Megapat
Yer
Charming, San Joaquin County, California
Daha fazla  
Meslek
Legal Owner of Teller&Morrow Automotive
Merhabalar, KYK yurdunda kalan biri olarak PS4 taşımak ya da bulundurmak beni çok uğraştıracağı için emülatör ile UFC oynamak istiyorum. Ancak biraz araştırdığımda henüz kullanılabilen bir PS4 emülatörü olmadığına dair belli başlı şeyler okudum, bu durumda ne yapabilirim? PS3 olarak RPCS3 emülatörü kullanıyorum ancak UFC 3 tam anlamıyla oynanılabilir değil. Teşekkürler.

Merhaba, KYK yurdunda kalan biri olarak PS4 taşımak ya da bulundurmak beni çok uğraştıracağı için emülatör ile UFC oynamak istiyorum. Ancak biraz araştırdığımda henüz kullanılabilen bir PS4 emülatörü olmadığına dair belli başlı şeyler okudum, bu durumda ne yapabilirim? PS3 olarak RPCS3 emülatörü kullanıyorum ancak UFC 3 tam anlamıyla oynanılabilir değil. Teşekkürler.

Şu anda tek bildiğim PS4 emülatörü shadps4. diğer videolar vesaire genelde fake oluyor. Shadps4 de UFC oyununu desteklemiyor sanırım.

Hocam UFC 3 eski olduğundan mı yoksa stabil olmadığından mı oynanabilir bulmadınız?
Xbox 360 emülatörünü deneyebilirsiniz orada da UFC 3 varmış.
Onuk dışında PS 4 imkansız.
Eğer dövüşçülerden vb. diyorsanız UFC 3 yamalarına da göz atabilirsiniz. (Pes kadro güncellemesi gibi bir araştırın var mı yok mu emin değilim)

Şu anda tek bildiğim PS4 emülatörü shadps4. diğer videolar vesaire genelde fake oluyor. Shadps4 de UFC oyununu desteklemiyor sanırım.

Sistem gereksinimleri nedir hocam?

Minimum RTX falan olmalı galiba.(minectaft vb. için değil tabii ki.😅)

Edit: Hocam Switch üzerinde de UFC varmış Switch emülatörü de deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam UFC 3 eski olduğundan mı yoksa stabil olmadığından mı oynanabilir bulmadınız?

Eğer dövüşçülerden vb. diyorsanız UFC 3 yamalarına da göz atabilirsiniz. (Pes kadro güncellemesi gibi bir araştırın var mı yok mu emin değilim)

Hocam asıl amaç sanırım Bloodborne'u PC'de oynamak içindi. Ben de öyle keşfetmiştim ShadPS4'ü. 1060'da bile oynayabilenler var Youtube üzerinden bakabilirsiniz. Dediğim gibi çoğu oyun ya hiç açılmıyor ya da oynanacak durumda değil. Ama günden güne geliştiriyorlar diye biliyorum.

Edit: Hocam Switch üzerinde de UFC varmış Switch emülatörü de deneyebilirsiniz.
@shechina hocamın dediği gibi oynanacak durumda değil; RPCS3'ün sitesindeki uyumluluk kısmında "Ingame" olarak gözüküyor, tam olarak oynanamayan ve aşırı kusurlu oyunlar kategorisinde yani.

@shechina hocamın dediği gibi oynanacak durumda değil; RPCS3'ün sitesindeki uyumluluk kısmında "Ingame" olarak gözüküyor, tam olarak oynanamayan ve aşırı kusurlu oyunlar kategorisinde yani.
Böyle bir video var hocam belki işinize yarar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir video var hocam belki işinize yarar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ROM buldum, şimdi indirip deneyeceğim bir. Sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı