tarikss Picopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar -ben şu an BlueStacks kullanıyorum ama çok fazla RAM kullanıyor, bu yüzden silmeyi düşünüyorum. Başka bir emülator önerebilir misiniz?
Arkadaşlar -ben şu an BlueStacks kullanıyorum ama çok fazla RAM kullanıyor, bu yüzden silmeyi düşünüyorum. Başka bir emülator önerebilir misiniz?
oğulcan_özdemir Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Öğrencisi 9 Şubat 2021 #2 Gameloop olabilir. Mecbur kalınmadığı sürece hiçbir emülatorü tavsiye etmiyorum, hepsi sorunlu.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 9 Şubat 2021 #3 tarikss dedi: Arkadaşlar -ben şu an BlueStacks kullanıyorum ama çok fazla RAM kullanıyor, bu yüzden silmeyi düşünüyorum. Başka bir emülator önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hiçbiri. Hepsi saçmalık. Real Racing 3 indirdim fakat daha yükleme ekranında 0 FPS ve güncelleme yapamıyorum. Six Guns'da da sürekli yüklenmeden atıyor.
tarikss dedi: Arkadaşlar -ben şu an BlueStacks kullanıyorum ama çok fazla RAM kullanıyor, bu yüzden silmeyi düşünüyorum. Başka bir emülator önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hiçbiri. Hepsi saçmalık. Real Racing 3 indirdim fakat daha yükleme ekranında 0 FPS ve güncelleme yapamıyorum. Six Guns'da da sürekli yüklenmeden atıyor.
delininyıldızı Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.337 Makaleler 4 Çözümler 6 Yer İstanbul 9 Şubat 2021 #5 Eğer sadece PUBG için istiyorsan onun kendi resmi sitesinde emülatörü var. Fakat gündelik diğer işler için de istiyorsan onun için bir önerim yok.
Eğer sadece PUBG için istiyorsan onun kendi resmi sitesinde emülatörü var. Fakat gündelik diğer işler için de istiyorsan onun için bir önerim yok.