FurkaN80 Decapat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 78 Yer İstanbul 10 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar Nintendo Switch oyunlarını oynamak için yazu emulator kullanacağım bu korsana girer mi?
U unut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.036 Makaleler 7 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2020 #2 Yani ben kullanıyorum oynayabilirsin. Yani bir oyuna parasını vermeden oynamak, torrent gibi korsan diyorsan korsana girer.
Yani ben kullanıyorum oynayabilirsin. Yani bir oyuna parasını vermeden oynamak, torrent gibi korsan diyorsan korsana girer.
Mustafa Berkay Megapat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 934 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BPO Takım Yöneticisi 10 Mayıs 2020 #3 Oyunu satın aldıktan sonra nerede nasıl oynadığın seni alakadar eder? Yani oyunu satın aldığın sürece emulator ile oynayabilirsin. Emulatorden çok oyunu nereden edindiğin önemli. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2022
Oyunu satın aldıktan sonra nerede nasıl oynadığın seni alakadar eder? Yani oyunu satın aldığın sürece emulator ile oynayabilirsin. Emulatorden çok oyunu nereden edindiğin önemli.