poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.057 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Bir tane oyun indirmeyi düşünüyorum ama hayatımda hiç emülatorden oyun indirmedim. Emülatorden oyun indirmek bilgisayara herhangi bir zararı var mı? Bir de güvenilir emulator var ise adı ne? Belki oradan indirirsem pek sorun olmaz.
Bir tane oyun indirmeyi düşünüyorum ama hayatımda hiç emülatorden oyun indirmedim. Emülatorden oyun indirmek bilgisayara herhangi bir zararı var mı? Bir de güvenilir emulator var ise adı ne? Belki oradan indirirsem pek sorun olmaz.
Çözüm FehmiDogru.js 5 Ocak 2025 poyriho dedi: yani? ben pek anlamıyorum öyle seylerden de zararlı birsey mi yani? Genişletmek için tıkla... Değil, emülatörden zarar gelmez. Bluestacks kullanabilirsin eğer PC'de Android uygulamalarını kullanmak istiyorsan.
poyriho dedi: yani? ben pek anlamıyorum öyle seylerden de zararlı birsey mi yani? Genişletmek için tıkla... Değil, emülatörden zarar gelmez. Bluestacks kullanabilirsin eğer PC'de Android uygulamalarını kullanmak istiyorsan.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.430 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2025 #11 poyriho dedi: yani? ben pek anlamıyorum öyle seylerden de zararlı birsey mi yani? Genişletmek için tıkla... Değil, emülatörden zarar gelmez. Bluestacks kullanabilirsin eğer PC'de Android uygulamalarını kullanmak istiyorsan. Artı 1 Eksi Çözüm
poyriho dedi: yani? ben pek anlamıyorum öyle seylerden de zararlı birsey mi yani? Genişletmek için tıkla... Değil, emülatörden zarar gelmez. Bluestacks kullanabilirsin eğer PC'de Android uygulamalarını kullanmak istiyorsan.
KS KS poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.057 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #12 FehmiDogru.js dedi: Değil, emülatörden zarar gelmez. Bluestacks kullanabilirsin eğer PC'de Android uygulamalarını kullanmak istiyorsan. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam cok sagolun cok tesekkür ederim. Artı 0 Eksi
FehmiDogru.js dedi: Değil, emülatörden zarar gelmez. Bluestacks kullanabilirsin eğer PC'de Android uygulamalarını kullanmak istiyorsan. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam cok sagolun cok tesekkür ederim.
Wavelength Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 172 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #13 poyriho dedi: yani? ben pek anlamıyorum öyle seylerden de zararlı birsey mi yani? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce ne amaçla kullanacığınızı öğrenmemiz gerek. Eğer Android ise gözünüz kapalı Bluestacksi seçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
poyriho dedi: yani? ben pek anlamıyorum öyle seylerden de zararlı birsey mi yani? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce ne amaçla kullanacığınızı öğrenmemiz gerek. Eğer Android ise gözünüz kapalı Bluestacksi seçebilirsiniz.
KS KS poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.057 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #14 FehmiDogru.js dedi: Değil, emülatörden zarar gelmez. Bluestacks kullanabilirsin eğer PC'de Android uygulamalarını kullanmak istiyorsan. Genişletmek için tıkla... peki bilgisayarımı yavaslatma gibi bir durumu mevcut mu? Artı 0 Eksi
FehmiDogru.js dedi: Değil, emülatörden zarar gelmez. Bluestacks kullanabilirsin eğer PC'de Android uygulamalarını kullanmak istiyorsan. Genişletmek için tıkla... peki bilgisayarımı yavaslatma gibi bir durumu mevcut mu?
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.430 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2025 #15 poyriho dedi: peki bilgisayarımı yavaslatma gibi bir durumu mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, bu kadar tedirgin olmana gerek yok Artı 0 Eksi
poyriho dedi: peki bilgisayarımı yavaslatma gibi bir durumu mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, bu kadar tedirgin olmana gerek yok
KS KS poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.057 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #16 FehmiDogru.js dedi: Hayır, bu kadar tedirgin olmana gerek yok Genişletmek için tıkla... tamamdır cok sagolun yeniden. Artı 0 Eksi
FehmiDogru.js dedi: Hayır, bu kadar tedirgin olmana gerek yok Genişletmek için tıkla... tamamdır cok sagolun yeniden.