pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Bu siteden bir oyun yükleyeceğim güvenli mi değil mi emin değilim.
ConstanzeReo Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 39 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #2 Ne tür bir oyun hocam? Artı 0 Eksi
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 11 Mart 2023 #3 pwleredal dedi: Bu siteden bir oyun yükleyeceğim güvenli mi değil mi emin değilim. Genişletmek için tıkla... Reklam engelleyici kullanıyorsanız güvenli. Artı 0 Eksi
pwleredal dedi: Bu siteden bir oyun yükleyeceğim güvenli mi değil mi emin değilim. Genişletmek için tıkla... Reklam engelleyici kullanıyorsanız güvenli.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.356 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 11 Mart 2023 #4 Birkaç tane indirdim, arkadaşım da indirdi. Sorun çıkmadı bizde. Artı 0 Eksi
KS KS pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #5 ConstanzeReo dedi: Ne tür bir oyun hocam? Genişletmek için tıkla... PSP oyunu yükleyeceğim. borisyeisar dedi: Birkaç tane indirdim, arkadaşım da indirdi. Sorun çıkmadı bizde. Genişletmek için tıkla... Anladım, az önce FreeRom diye bir siteye girdim 23 tane indirme engelledi Kaspersky. Güvenemiyorum kim güvenli kim virüslü diye. Artı 0 Eksi
ConstanzeReo dedi: Ne tür bir oyun hocam? Genişletmek için tıkla... PSP oyunu yükleyeceğim. borisyeisar dedi: Birkaç tane indirdim, arkadaşım da indirdi. Sorun çıkmadı bizde. Genişletmek için tıkla... Anladım, az önce FreeRom diye bir siteye girdim 23 tane indirme engelledi Kaspersky. Güvenemiyorum kim güvenli kim virüslü diye.