7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 3 Ekim 2023 #11 bbnoS dedi: Home | PCSX2 buradan indirdim ama internet bir FIFA 07 ISO dosyası indirdim uygulama açmadı acaba neden? Genişletmek için tıkla... İnternette PCSX2 nasıl kurulur bakabilirsiniz. Bu arada 1.7 sürümünü yüklediniz değil mi? En yeni sürümü yüklemeniz daha iyi olur. Ayrıca uygulamanın son sürümü Windows 7-8.1'i desteklemiyor.
bbnoS dedi: Home | PCSX2 buradan indirdim ama internet bir FIFA 07 ISO dosyası indirdim uygulama açmadı acaba neden? Genişletmek için tıkla... İnternette PCSX2 nasıl kurulur bakabilirsiniz. Bu arada 1.7 sürümünü yüklediniz değil mi? En yeni sürümü yüklemeniz daha iyi olur. Ayrıca uygulamanın son sürümü Windows 7-8.1'i desteklemiyor.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #12 703768 dedi: İnternette PCSX2 nasıl kurulur bakabilirsiniz. Bu arada 1.7 sürümünü yüklediniz değil mi? En yeni sürümü yüklemeniz daha iyi olur. Ayrıca uygulamanın son sürümü Windows 7-8.1'i desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... 1.6 yı yükledim sitede en üst o gözüküyor bende. bbnoS dedi: 1.6 yı yükledim sitede en üst o gözüküyor bende. Genişletmek için tıkla... 703768 dedi: İnternette PCSX2 nasıl kurulur bakabilirsiniz. Bu arada 1.7 sürümünü yüklediniz değil mi? En yeni sürümü yüklemeniz daha iyi olur. Ayrıca uygulamanın son sürümü Windows 7-8.1'i desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nightly diye bir şeyde varmış onda sürüm 1.7 oluyor buldum
703768 dedi: İnternette PCSX2 nasıl kurulur bakabilirsiniz. Bu arada 1.7 sürümünü yüklediniz değil mi? En yeni sürümü yüklemeniz daha iyi olur. Ayrıca uygulamanın son sürümü Windows 7-8.1'i desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... 1.6 yı yükledim sitede en üst o gözüküyor bende. bbnoS dedi: 1.6 yı yükledim sitede en üst o gözüküyor bende. Genişletmek için tıkla... 703768 dedi: İnternette PCSX2 nasıl kurulur bakabilirsiniz. Bu arada 1.7 sürümünü yüklediniz değil mi? En yeni sürümü yüklemeniz daha iyi olur. Ayrıca uygulamanın son sürümü Windows 7-8.1'i desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nightly diye bir şeyde varmış onda sürüm 1.7 oluyor buldum
Ben ben miyim Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #13 bbnoS dedi: Hocam PS2 için emulator öneriniz var mı? Birini indirmiştim virus algılamasti. Genişletmek için tıkla... Aynı sitede var yine.
bbnoS dedi: Hocam PS2 için emulator öneriniz var mı? Birini indirmiştim virus algılamasti. Genişletmek için tıkla... Aynı sitede var yine.