Emule düşük İD sorunu

Yer
Leningrad
Programı yüklüyorum sorun yok. Bilgisayarı kapatıp açınca yine düşük İD oluyor.

Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu535434.jpg

Bazen başarılı şekilde bağlantı kuruldu yazıyor. Ama ertesi gün bilgisayarı açtıp Emule'e baktığımda yine Düşük İD oluyor. Windows 10 kullanmaya başladıktan sonra oldu bu sorun. Windows 7'de olmadı hiç bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Bu portlari modemin arayüzünden acmalisin. Bu arada hala eMule kullanan kaldi mi be ya?
Zamaninda abartisiz söylüyorum Türkiye eMule ve eDonkey'i benim sitelerimle tanimisti gibi bir sey :)
Evet ben halen kullanıyorum. Genelde eski filmleri aradığım için bulabilmek zor oluyor. Yeni filmlerle pek haşır neşir değilim. Zaten ayıp olur onları da çıkar çıkmaz izlemek. Film biraz eskisin tadı gelsin sonra izlerim :) Özellikle DivXPlanet ile tanıdım ben Emule programını. Evet portları elle belirliyorum ama sanki hız biraz düşük gibi oluyor öyle de. Tekrar deneyip bilgi veririm.

@Silinen üye Evet Divxplanet daha cok torrent ile anildi aslinda emule'yi cok sonradan bünyesine katti. Ayrica eMule Fincan moda katki saglayanlardan biriyim ilk Türk eMule modudur kendisi :)
Bak beni gerilere götürüyorsun yaaa :)
Ne varsa eskilerde var. 35 Kbs görünce seviniyorduk indirirken. Net hızımız 1 MB'tı o zmanlar :)

Aynen Allahima ben 20 sene önce 3 mBit ile baglaninca cocuklar gibi seviniyordum ahahahahaha :)
...
Eskisi gibi Divxplanet tarzı bir yer yok. Altyazı bulmak da ayrı bir dert artık. Uyumlu olanı bulmak işkence. Çoğu eski yüklenen çeviriler ve uyumlu olanı bulmak çok uğraştırıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı