Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 16 Mart 2021 #51 Brainstorm dedi: Hocam not düşeyim Müslüm Gürses'i fazla kaçırıp cidden dertli olanlar takarlar bıçağı aman dikkat edin kendi tecrübem ben kurtuldum size de söyleyeyim hazır konusu açılmışken. Genişletmek için tıkla... Abo. Boş gezmeyelim o zaman bizde.
Brainstorm dedi: Hocam not düşeyim Müslüm Gürses'i fazla kaçırıp cidden dertli olanlar takarlar bıçağı aman dikkat edin kendi tecrübem ben kurtuldum size de söyleyeyim hazır konusu açılmışken. Genişletmek için tıkla... Abo. Boş gezmeyelim o zaman bizde.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 16 Mart 2021 #52 Fazla pohpohlanmış bir parça değil ama: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fazla pohpohlanmış bir parça değil ama: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aorewia Hectopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #53 Neden hepinizin profil fotoğrafı Stranger Things?
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 16 Mart 2021 #54 Red Alert 2ci Adam dedi: Abo. Boş gezmeyelim o zaman bizde. Genişletmek için tıkla... O kadar da değil topuk işe yarıyor
Red Alert 2ci Adam dedi: Abo. Boş gezmeyelim o zaman bizde. Genişletmek için tıkla... O kadar da değil topuk işe yarıyor
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #55 Akkuşlu dedi: Sosyal medyanın sürü psikolojisiyle Türkçe rap kültürünün ilklerinden olarak görülen, bence o kadar da ''efsane'' olmayan bu şarkı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bence bu parça belirttiğiniz parçadan çok daha iyi. Ceza'ya kötü demiyorum ancak yanlış şarkıları ünlü ediliyor.
Akkuşlu dedi: Sosyal medyanın sürü psikolojisiyle Türkçe rap kültürünün ilklerinden olarak görülen, bence o kadar da ''efsane'' olmayan bu şarkı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bence bu parça belirttiğiniz parçadan çok daha iyi. Ceza'ya kötü demiyorum ancak yanlış şarkıları ünlü ediliyor.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 16 Mart 2021 #56 Aorewia dedi: Neden hepinizin profil fotoğrafı Stranger Things? Genişletmek için tıkla... Ben Millie yüzünden koydum ama Stranger Things de güzel dizidir.
Aorewia dedi: Neden hepinizin profil fotoğrafı Stranger Things? Genişletmek için tıkla... Ben Millie yüzünden koydum ama Stranger Things de güzel dizidir.
Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 16 Mart 2021 #57 Brainstorm dedi: Ben Millie yüzünden koydum ama Stranger Things de güzel dizidir. Genişletmek için tıkla... Hey Millie benim geri çekil. Aorewia dedi: Neden hepinizin profil fotoğrafı Stranger Things? Genişletmek için tıkla... Starnger Things değil Mİllie.
Brainstorm dedi: Ben Millie yüzünden koydum ama Stranger Things de güzel dizidir. Genişletmek için tıkla... Hey Millie benim geri çekil. Aorewia dedi: Neden hepinizin profil fotoğrafı Stranger Things? Genişletmek için tıkla... Starnger Things değil Mİllie.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 16 Mart 2021 #58 Red Alert 2ci Adam dedi: Hey Millie benim geri çekil. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum olmaz. Fact: Düello geliyorr...
Red Alert 2ci Adam dedi: Hey Millie benim geri çekil. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum olmaz. Fact: Düello geliyorr...
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 16 Mart 2021 #59 Brainstorm dedi: Ben Şehinşah ile yaptığı Labirent parçasını seviyorum, zaten dinlediğim 2-3 rap parçası var, düzenli dinlediğim. Genişletmek için tıkla... O da güzel Şehinşah ve Hidra'dan kötü feat çıkmaz. İmza, Labirent'ten bir tık daha iyi bence.
Brainstorm dedi: Ben Şehinşah ile yaptığı Labirent parçasını seviyorum, zaten dinlediğim 2-3 rap parçası var, düzenli dinlediğim. Genişletmek için tıkla... O da güzel Şehinşah ve Hidra'dan kötü feat çıkmaz. İmza, Labirent'ten bir tık daha iyi bence.
Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 16 Mart 2021 #60 Brainstorm dedi: Hayır dostum olmaz. Fact: Düello geliyorr... Genişletmek için tıkla... Aynı olayı bir milyonuncu kez yaşıyacağım galiba. Yenilmeye hazır ol.
Brainstorm dedi: Hayır dostum olmaz. Fact: Düello geliyorr... Genişletmek için tıkla... Aynı olayı bir milyonuncu kez yaşıyacağım galiba. Yenilmeye hazır ol.