eylül kabus Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 126 6 Ağustos 2021 #1 En az input lag TN panelde mi?
K kemald94 Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 683 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #2 Yeni çıkan Fast IPS monitörlerin TN paneli aratmadığı söyleniyor. Araştırmanı öneririm. Artı 0 Eksi
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #3 kemald94 dedi: Yeni çıkan Fast IPS monitörlerin TN paneli aratmadığı söyleniyor. Araştırmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... O paneller çok pahalı. Daha doğrusu TN panellerin gecikmesine yakın IPS paneller çok pahalı. eylül kabus dedi: En az input lag TN panelde mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
kemald94 dedi: Yeni çıkan Fast IPS monitörlerin TN paneli aratmadığı söyleniyor. Araştırmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... O paneller çok pahalı. Daha doğrusu TN panellerin gecikmesine yakın IPS paneller çok pahalı. eylül kabus dedi: En az input lag TN panelde mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 6 Ağustos 2021 #4 akt dedi: O paneller çok pahalı. Daha doğrusu TN panellerin gecikmesine yakın IPS paneller çok pahalı. Evet. Genişletmek için tıkla... O kadar da pahalı değil. TN panellerden daha ucuz diye biliyorum hatta. kemald94 dedi: Yeni çıkan Fast IPS monitörlerin TN paneli aratmadığı söyleniyor. Araştırmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hala TN kadar değil maalesef. Artı 0 Eksi
akt dedi: O paneller çok pahalı. Daha doğrusu TN panellerin gecikmesine yakın IPS paneller çok pahalı. Evet. Genişletmek için tıkla... O kadar da pahalı değil. TN panellerden daha ucuz diye biliyorum hatta. kemald94 dedi: Yeni çıkan Fast IPS monitörlerin TN paneli aratmadığı söyleniyor. Araştırmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hala TN kadar değil maalesef.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 6 Ağustos 2021 #5 Input lag tepkimenin alsine panel turu ile baglantisi dusuk. Yani su panel en hizli su oanel en yavas demek dogru degil. Kafanizda panellere gore input lag siralamasi yapmayin. Artı 0 Eksi
Input lag tepkimenin alsine panel turu ile baglantisi dusuk. Yani su panel en hizli su oanel en yavas demek dogru degil. Kafanizda panellere gore input lag siralamasi yapmayin.
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #6 methz dedi: O kadar da pahalı değil. TN panellerden daha ucuz diye biliyorum hatta. Hala TN kadar değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsunuz hocam. TN paneller çok daha ucuz ve TN panelin gecikmesine yakın olan IPS paneller çok daha pahalı. Artı 0 Eksi
methz dedi: O kadar da pahalı değil. TN panellerden daha ucuz diye biliyorum hatta. Hala TN kadar değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsunuz hocam. TN paneller çok daha ucuz ve TN panelin gecikmesine yakın olan IPS paneller çok daha pahalı.