En az ping veren F/P modem önerisi

OpenWRT destekleyen, SQM kurulabilen herhangi bir modem işinizi görür. Bende Xiaomi AX1800 var tavsiye ederim.

Bende zaten ikisi de var ikisi de işini iyi yapıyor sorun modemde.

Routerım destekliyor OpenWrt'yi kurdum ama beceremedim şu an padavan Firmware kurdum onu kullanıyorum.
Ben kendi routerımda OpenWRT'yi ayarladiktan sonra firmware ile uğraşmadan SSH ile ayarladım SQM'i.

Ben kendi routerımda OpenWrt'yi ayarladiktan sonra Firmware ile uğraşmadan SSH ile ayarladım SQM'i.

OpenWrt'yi nasıl ayarlayabilirim bilginiz var ise yardımcı olabilir misiniz herhangi bir sosyal medya hesabından?

Xiaomi'de SSH ile girince paket depolarının adreslerini güncelleyince hazır oluyor.

Ben bir kere hazır Windows üzerinden kurdum ama kurduktan sonra arayüzünde anlayamadım ne yaptıysam sürekli hata verdi sonra aleti stock Firmware yükleyip geri el ile yüklemeye çalıştım Linux üzerinden ama bir türlü SSH'ı çekemedi olmadı o yüzden bende padavan Firmware yükledim ama OpenWrt biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?
Discord'um: Tarikelchavo
başka sosyal medya hesabı isterseniz verebilirim.

t küçük.

Çok bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…