CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 29 Haziran 2023 #41 ElZavo dedi: Yok onu demiyorum OpenWrt kurduktan sonra arayüzden nasıl yapabilirim onu? @CorkedWine var mı bir fikriniz? Genişletmek için tıkla... Yok, dediğim gibi SQM haricinde çok kurcalamadım. Adblock, SQM ayarladım daha da ellemedim.
ElZavo dedi: Yok onu demiyorum OpenWrt kurduktan sonra arayüzden nasıl yapabilirim onu? @CorkedWine var mı bir fikriniz? Genişletmek için tıkla... Yok, dediğim gibi SQM haricinde çok kurcalamadım. Adblock, SQM ayarladım daha da ellemedim.
E ElZavo Centipat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #42 CorkedWine dedi: Yok, dediğim gibi SQM haricinde çok kurcalamadım. AdBlock, SQM ayarladım daha da ellemedim. Genişletmek için tıkla... Siz WAN yolu ile mi köprüleme yaptınız?
CorkedWine dedi: Yok, dediğim gibi SQM haricinde çok kurcalamadım. AdBlock, SQM ayarladım daha da ellemedim. Genişletmek için tıkla... Siz WAN yolu ile mi köprüleme yaptınız?