İ İsim_Bulamadim Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 46 26 Ağustos 2021 #1 Hangi başlatıcı (launcher) çok az RAM tüketiyor?
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.401 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #2 İsim_Bulamadim dedi: Hangi başlatıcı (launcher) çok az RAM tüketiyor? Genişletmek için tıkla... Niagara Launcher epey sade bir program göz atabilirsiniz. Liste halinde gösteriyor programları. Niagara Launcher â§ Ana Ekran - Google Play'de Uygulamalar Minimalist bir üretkenlik baÅlatıcısı. Tek el dostu. Sıfır reklam. play.google.com Eski model bir telefon için aradığınızı tahmin ediyorum ben de o şekilde bakmıştım bu program uygun göründü.
İsim_Bulamadim dedi: Hangi başlatıcı (launcher) çok az RAM tüketiyor? Genişletmek için tıkla... Niagara Launcher epey sade bir program göz atabilirsiniz. Liste halinde gösteriyor programları. Niagara Launcher â§ Ana Ekran - Google Play'de Uygulamalar Minimalist bir üretkenlik baÅlatıcısı. Tek el dostu. Sıfır reklam. play.google.com Eski model bir telefon için aradığınızı tahmin ediyorum ben de o şekilde bakmıştım bu program uygun göründü.
İ İsim_Bulamadim Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 46 26 Ağustos 2021 #3 Bayağı iyi miş hoşuma gitti tasarım falan çok sade ben sade severim zaten sağ ol.