Pate Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 532 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #11 dixtuel dedi: Hocam Brave'ye karışık deyip Opera GX'i sade karşılıyorsanız benim de şahsi fikrim konuyu kapatmanız fikrindedir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey dememişki sadece falkonu sordu.
dixtuel dedi: Hocam Brave'ye karışık deyip Opera GX'i sade karşılıyorsanız benim de şahsi fikrim konuyu kapatmanız fikrindedir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey dememişki sadece falkonu sordu.
Kamil24 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 584 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #12 dixtuel dedi: Hocam Brave'ye karışık deyip Opera GX'i sade karşılıyorsanız benim de şahsi fikrim konuyu kapatmanız fikrindedir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben opera gxin sade olduğunu ne zaman söyledim
dixtuel dedi: Hocam Brave'ye karışık deyip Opera GX'i sade karşılıyorsanız benim de şahsi fikrim konuyu kapatmanız fikrindedir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben opera gxin sade olduğunu ne zaman söyledim