M mustafagüner Decapat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 3 30 Kasım 2018 #1 Baya araştırdım net olarak daha az RAM tüketen bir W7 sürümü ile ilgili bilgi bulamadım. Ayrıca RAM daha az tüketmek için neler yapabilirim?
Baya araştırdım net olarak daha az RAM tüketen bir W7 sürümü ile ilgili bilgi bulamadım. Ayrıca RAM daha az tüketmek için neler yapabilirim?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 30 Kasım 2018 #2 mustafagüner dedi: Baya araştırdım net olarak daha az RAM tüketen bir W7 sürümü ile ilgili bilgi bulamadım. Ayrıca RAM daha az tüketmek için neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 7 Home Basic kullanabilirsin.
mustafagüner dedi: Baya araştırdım net olarak daha az RAM tüketen bir W7 sürümü ile ilgili bilgi bulamadım. Ayrıca RAM daha az tüketmek için neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 7 Home Basic kullanabilirsin.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2018 #3 Windows 7 Lite veya Windows Thin PC kullan.
Mayt Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 836 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Monster Abra A5 V16.6 Cep Telefonu: LG G7 ThinQ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 26 Mayıs 2021 #4 Eğer kişiselleştirme istiyorsan Home Premium senin için iyi olacaktır.
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #5 mustafagüner dedi: Baya araştırdım net olarak daha az RAM tüketen bir W7 sürümü ile ilgili bilgi bulamadım. Ayrıca RAM daha az tüketmek için neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Aralarında çok fark yok benim deneyimlerime göre, ben Home Premium öneririm. RAM kullanımını azaltmak için Superfetch'i kapatabilirsin, Defender'i devre dışı bırakabilirsin. Konu eskiymiş, boşuna yazmışım.
mustafagüner dedi: Baya araştırdım net olarak daha az RAM tüketen bir W7 sürümü ile ilgili bilgi bulamadım. Ayrıca RAM daha az tüketmek için neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Aralarında çok fark yok benim deneyimlerime göre, ben Home Premium öneririm. RAM kullanımını azaltmak için Superfetch'i kapatabilirsin, Defender'i devre dışı bırakabilirsin. Konu eskiymiş, boşuna yazmışım.