En az RAM ve CPU kullanan tarayıcı hangisi?

Onu da kullanıyorum ama arama sonuçlarının Chrome kadar verimli olduğunu düşünmüyorum.
Bence gayet akıcı. Arkada verilerini vs toplamadığını iddia ediyor. Brave de chromium tabanlı bir tarayıcı. Ram kullanımı gayet azdır fakat çok az ram kullanması hiçbir tarayıcı için iyi değildir.

Bir süredir Firefox kullanmaktayım kaynak kullanımını aşağıya bıraktım gayet hızlı ve hoş bir arayüz sunuyor.

Mümkünse chrome edge ve operadan uzak durun. Mahremiyetinizi göz önünde bulundurun. Benden tavsiye.

Google Chrome severek kullanıyorum ama cidden bence çok RAM ve CPU kullanıyor, başlıkta da sorduğum gibi en az RAM ve CPU kullanan tarayıcı öneriniz nedir?
16GB ram kullanıyorsan Opera, 8GB ram ve altı ise Edge öneririm. (Brave bilmediğimden bir şey diyemem.)

Mümkünse chrome edge ve operadan uzak durun. Mahremiyetinizi göz önünde bulundurun. Benden tavsiye.
Oturum açarak windows kullaniyorsaniz zaten herseyi topluyor microsoft. O yuzden edge kullanmakta sıkıntı yok, zaten isletim sistemi log tutuyor ayni firmaya ait olduklari icin.

Gizlilik benim için çok önemli bir kriter. Gizlilik gerektiren işlerimi Brave'de yapıyorum ama dediğim gibi arama sonuçlarını başarılı bulmuyorum.

Son düzenleme:
Oturum açarak Windows kullaniyorsaniz zaten her şeyi topluyor Microsoft. O yuzden Edge kullanmakta sıkıntı yok, zaten isletim sistemi log tutuyor.

Doğrudur. Kurulum sırasında internet bağlantısını kesmek gerekiyor. Kurulum sonrası wpd freeware ve shutup10 yazılımlarını öneririm. Hele de Edge kullanıyorsanız bunlara göz atın mutlaka.

Brave ayarlarından arama önerilerini iyileştir seçeneğini açınız. Yoksa yazdıgınıza uygun öneride bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…