En az RAM ve CPU kullanan tarayıcı hangisi?

Hocam öyle bir durum kesinlikle olmaz. Rahatlıkla kullanabilirsin. Ayarlar -> arama motoru -> arama önerilerini iyileştir seçeneğini açık konuma getirmeyi unutma.

Hocam öyle bir durum kesinlikle olmaz. Rahatlıkla kullanabilirsin. Ayarlar -> arama motoru -> arama önerilerini iyileştir seçeneğini açık konuma getirmeyi unutma.
Şu an Brave kullanıyorum, test edeceğim. Arama önerilerini iyileştirdim.

Gizlilik ve özelleştirme istiyor iseniz Firefox önerebilirim. Hız konusundada iyidir.

Brave diyen arkadaşların dünyadan haberi yok sanırım. Geçen hafta VPN'lerinin izinsiz arkada çalıştığı ve bilgi çektiği ortaya çıktı. Ondan önce bende Brave derdim ama artık onu da önermiyorum.

Şahsen ise Edge diyorum. Hem güvenli, hem hızlı üstelik sürüsüyle özelliği ile RAM'e dokunmuyor bile.

Edge hepsini döver 1 senedir Edge kullanıyorum daha da başka bir tarayıcı kurmadım başka.

Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda kaynak kullanımı konusunda popüler tarayıcılar arasında Windows işletim sisteminde en başarılı tarayıcının Edge olduğuna karar verdim ve Edge kullanıyorum. Sanırım Microsoft kendi işletim sistemi olduğu için kendi tarayıcısında daha iyi optimizasyon sağlamış. Özellik olarak da en azından Chrome'dan iyi durumda olduğu kesin. Kaynak kullanımı adına birkaç ayarı var, etkili ayarlar olduğunu düşünüyorum. Birkaç gündür kullanıyorum ve ben memnun kaldım. Artık varsayılan tarayıcım Edge, bilgilendirmek için yazıyorum.

Hocam sizin haberiniz yok herhalde. Hizmet yüklü olarak geliyor. Arkada çalışmıyor. Demek her şeyden haberdar olmak istiyorsunuz ama Edge öneriyorsunuz bu nasıl bir zıtlıktır hocam. Hızlı demeniz otomatik başlatma ve arka planda çalışmadan ibaret. Zaten Brave düzeltti o durumu sonradan.

@hudson51 hocam sıkıntı nedir ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…