Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 10 Mart 2021 #11 cengover_ekin dedi: Android x86 o işte hocam. Anası makineye ya da doğrudan bilgisayara yükleyebiliyorsunuz. Ancak her uygulamanın açılacağının garantisi var mı, bilgim yok' Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. VMware'ı kaldırmışım. Yarın onu kurup android'i deneyeceğim. Benim için WhatsApp çalışsın yeter. Teşekkür ederim.
cengover_ekin dedi: Android x86 o işte hocam. Anası makineye ya da doğrudan bilgisayara yükleyebiliyorsunuz. Ancak her uygulamanın açılacağının garantisi var mı, bilgim yok' Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. VMware'ı kaldırmışım. Yarın onu kurup android'i deneyeceğim. Benim için WhatsApp çalışsın yeter. Teşekkür ederim.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 10 Mart 2021 #12 Alpaslan64 dedi: Tamam hocam. VMware'ı kaldırmışım. Yarın onu kurup android'i deneyeceğim. Benim için WhatsApp çalışsın yeter. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım sürüm çalıştırıyordu Whatsapp'ı. Yeni sürüm de çalıştırır tahminimce.
Alpaslan64 dedi: Tamam hocam. VMware'ı kaldırmışım. Yarın onu kurup android'i deneyeceğim. Benim için WhatsApp çalışsın yeter. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım sürüm çalıştırıyordu Whatsapp'ı. Yeni sürüm de çalıştırır tahminimce.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 10 Mart 2021 #13 cengover_ekin dedi: Muhtemelen ideali odur. Sanal makinede mi deneyeceksin? Genişletmek için tıkla... Evet hocam vmware ile kurulum yapacağım.
cengover_ekin dedi: Muhtemelen ideali odur. Sanal makinede mi deneyeceksin? Genişletmek için tıkla... Evet hocam vmware ile kurulum yapacağım.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 10 Mart 2021 #14 Boranity dedi: Evet hocam vmware ile kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... O halde, yüklersen performansı yazarsın, biz de bilgileniriz
Boranity dedi: Evet hocam vmware ile kurulum yapacağım. Genişletmek için tıkla... O halde, yüklersen performansı yazarsın, biz de bilgileniriz
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 10 Mart 2021 #15 cengover_ekin dedi: O halde, yüklersen performansı yazarsın, biz de bilgileniriz Genişletmek için tıkla... Maalesef kurulum yapmama rağmen X86_64# gibi bir Console ekranına geldim olmadı.
cengover_ekin dedi: O halde, yüklersen performansı yazarsın, biz de bilgileniriz Genişletmek için tıkla... Maalesef kurulum yapmama rağmen X86_64# gibi bir Console ekranına geldim olmadı.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 10 Mart 2021 #16 Boranity dedi: Maalesef kurulum yapmama rağmen X86_64# gibi bir Console ekranına geldim olmadı. Genişletmek için tıkla... Neden acaba? Bununla ilgili bir konu açsanız belki bilen vardır çözümü.
Boranity dedi: Maalesef kurulum yapmama rağmen X86_64# gibi bir Console ekranına geldim olmadı. Genişletmek için tıkla... Neden acaba? Bununla ilgili bir konu açsanız belki bilen vardır çözümü.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 10 Mart 2021 #17 cengover_ekin dedi: Neden acaba? Bununla ilgili bir konu açsanız belki bilen vardır çözümü. Genişletmek için tıkla... Sanal makine yerine eski bilgisayarda kurulum yapmaya çalışacağım.
cengover_ekin dedi: Neden acaba? Bununla ilgili bir konu açsanız belki bilen vardır çözümü. Genişletmek için tıkla... Sanal makine yerine eski bilgisayarda kurulum yapmaya çalışacağım.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 10 Mart 2021 #18 Boranity dedi: Maalesef kurulum yapmama rağmen X86_64# gibi bir Console ekranına geldim olmadı. Genişletmek için tıkla... Bende kurmuştum. Maalesef bende de aynısı oldu. Bende sildim.
Boranity dedi: Maalesef kurulum yapmama rağmen X86_64# gibi bir Console ekranına geldim olmadı. Genişletmek için tıkla... Bende kurmuştum. Maalesef bende de aynısı oldu. Bende sildim.