L Lion35 Zeptopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar merhaba şehir içi kullanımda şu anki sıfır benzinli hatchback araçlar arasında en az yakan hangisidir? Hibritlerde yaris ve Jazz'ın tasarımı kötü diğerleri de aşırı pahalı 1,5 milyonu aşamıyorum.
Arkadaşlar merhaba şehir içi kullanımda şu anki sıfır benzinli hatchback araçlar arasında en az yakan hangisidir? Hibritlerde yaris ve Jazz'ın tasarımı kötü diğerleri de aşırı pahalı 1,5 milyonu aşamıyorum.
bayburak Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 788 Çözümler 3 6 Haziran 2025 #2 Benzinliler üç aşağı beş yukarı yakın düzeyde yakacaktır. Kullanıma ve motorun beslemesine göre de değişecektir.
Benzinliler üç aşağı beş yukarı yakın düzeyde yakacaktır. Kullanıma ve motorun beslemesine göre de değişecektir.
L Lion35 Zeptopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #3 bayburak dedi: Benzinliler üç aşağı beş yukarı yakın düzeyde yakacaktır. Kullanıma ve motorun beslemesine göre de değişecektir. Genişletmek için tıkla... Sade tasarımları seviyorum. Clio, i20, fabia vs. hangisi az yakıyorsa onu alacağım. Fabia'ya yakınım şu an.
bayburak dedi: Benzinliler üç aşağı beş yukarı yakın düzeyde yakacaktır. Kullanıma ve motorun beslemesine göre de değişecektir. Genişletmek için tıkla... Sade tasarımları seviyorum. Clio, i20, fabia vs. hangisi az yakıyorsa onu alacağım. Fabia'ya yakınım şu an.