En az yarım saat çalışacak UPS önerisi

Yorumlara biraz baktım ürünü beğenenlerin yanı sıra beğenmeyen, sesini eleştiren ve gücü yetmiyor diyenler de var. Ayrıca aşağıdaki konuda arkadaş kendi sistemini 14-15dk kadar götürdüğünü yazmış bizim sistemi en az yarım saat kadar götürür mü acaba diye şüpheye düştüm doğrusu.

Monitör dahil, evet. Kaliteli bir ürün.

Ne kadar süre verimli olur bilemem. Ancak uzun süre işinizi görür.
Birkaç farklı konuda daha bu markayı önerenleri gördüm, yerli bir firma herhalde ama başarılı gözüküyor. FSP gibi daha bilindik firmaların da bu fiyatlarda ürünleri var sanırım. Ve dediğim gibi üstteki konu biraz beni şüpheye düşürdü. Sizce bu fiyata en iyi seçim bu mu olacaktır yoksa daha iyi bir alternatif var mı?

RX570 fazla güç tüketen bir ekran kartı. Sizin kartınız daha az güç tüketiyor. Eğer yetmez diye düşünüyorsanız 1000'lik olanı tercih edebilirsiniz.

RX570 fazla güç tüketen bir ekran kartı. Sizin kartınız daha az güç tüketiyor. Eğer yetmez diye düşünüyorsanız 1000'lik olanı tercih edebilirsiniz.
Sistem oyun için kullanılmayacak zaten hocam fazla güç tüketeceğini sanmıyorum ama yine de garanti olsun isterim. 1000'lik modelin fiyatı daha düşük gözüküyor Akakçe' de. Sizce hangi siteden almalıyım farklı elektrik ürünleri satan firmalar da var?

Uygun ve güvenilir bir site tercih ederseniz iyi olur. Ek olarak bilgisayar dengeli güç planı ile kullanırsanız daha az güç yer. Bu şekilde daha uzun süre elektrik olmadan çalışabilir.

Hayırlı olsun alırsanız.

Çok teşekkürler hocam, n11'de Vatan'da 1650 TL civarında var, uygun gözüküyor. Muhtemelen bunlardan birinden satın alırız. Tekrardan teşekkürler, iyi günler dilerim.

Rica ederim, ne demek.

İyi günlerde kullanın.

Rica ederim, ne demek.

İyi günlerde kullanın.
Hocam alacağımız arkadaşa attım, önceki UPS'leri bu marka, memnun değiller. Alternatif bir model veya marka önerebilir misiniz?

@300319 hocam alternatif bir öneriniz var mı?

@Yener K. hocam başka UPS konularında mesajlarınızı gördüm de, tavsiye edebileceğiniz bir model var mı acaba?

Son düzenleme:
1000'lik olanlarda genelde çift akü olur ama bunlara da genelde 2X7 Ah koyarlar. 2X9 Ah olan modeller daha uzun süre açık tutar. 850VA olanlarda ise genelde tek akü bulunur. Bunların 30 dakika dayanması zor.

1000'lik olanlarda genelde çift akü olur ama bunlara da genelde 2X7 Ah koyarlar. 2X9 Ah olan modeller daha uzun süre açık tutar. 850VA olanlarda ise genelde tek akü bulunur. Bunların 30 dakika dayanması zor.
Yani 1500VA olan bir model ancak yeterli olur doğru mu anlıyorum? Yarım saat civarı götürecek bir tavsiyeniz var mı?

Doğrudur hocam. 1000'lik alıp 2X9 Ah akü almak da pahalıya gelir. 2X9 Ah modeller daha mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…