En başarılı AI hangisi?

• Konuyu başlatan Regalor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 471

Regalor

Decapat
Son zamanlarda Gemini olarak düşünüyorum. ChatGPT güven vermiyor, Grok aynı şeyleri çok tekrar ediyor. Gemini ise tabii dört dörtlük olmasa da başarılı buluyorum diğerlerine göre.

Son zamanlarda Gemini olarak düşünüyorum. ChatGPT güven vermiyor, Grok aynı şeyleri çok tekrar ediyor. Gemini ise tabii dört dörtlük olmasa da başarılı buluyorum diğerlerine göre.
ChatGPT matematiksel hesaplamalar kısmında rakipsiz diyebilirim.

Kodlama: Qwen
Matematiksel ve Ruhsal bağlamda: ChatGPT
Genel: Gemini
Lafını esirgemeyen: Grok
Şeklinde betimleyebiliriz.

Pek yapay zeka kullanan biri değilim, arada sırada fikir almak ve ders çalışırken çalıştığım konuyla ilgili terimleri öğrenmek için kullanıyorum. En azından reklam gibi dertlerim olmuyor ve örnek vererek anlatabiliyorlar.

Eskiden ChatGPT kullanıyordum fakat bu aralar Gemini'ye geçmiş durumdaym.

Masaüstü uygulamasından tek klavye kombinasyonu ile açabildiğim için en sık ChatGPT kullanıyordum. Gemini'ın web sayfasında UX'i çok sıkıntılı olduğu için mesafeli davransam da yavaş yavaş onu tercih etmeye başladım son birkaç haftadır. Hızlı halletmem gereken işler için lokalde çalıştırdığım Qwen modelini kullanıyorum.

Purplexity AI da iyi aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı