ChatGPT matematiksel hesaplamalar kısmında rakipsiz diyebilirim.Son zamanlarda Gemini olarak düşünüyorum. ChatGPT güven vermiyor, Grok aynı şeyleri çok tekrar ediyor. Gemini ise tabii dört dörtlük olmasa da başarılı buluyorum diğerlerine göre.
Copilot kullanıyorum şu sıralar.Son zamanlarda Gemini olarak düşünüyorum. ChatGPT güven vermiyor, Grok aynı şeyleri çok tekrar ediyor. Gemini ise tabii dört dörtlük olmasa da başarılı buluyorum diğerlerine göre.
Masaüstü uygulamasından tek klavye kombinasyonu ile açabildiğim için en sık ChatGPT kullanıyordum. Gemini'ın web sayfasında UX'i çok sıkıntılı olduğu için mesafeli davransam da yavaş yavaş onu tercih etmeye başladım son birkaç haftadır. Hızlı halletmem gereken işler için lokalde çalıştırdığım Qwen modelini kullanıyorum.Son zamanlarda Gemini olarak düşünüyorum. ChatGPT güven vermiyor, Grok aynı şeyleri çok tekrar ediyor. Gemini ise tabii dört dörtlük olmasa da başarılı buluyorum diğerlerine göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.