Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 16 Kasım 2022 #11 Fischer35 dedi: Daha derli toplu bir dil olduğu için diğerlerine nazaran python biraz daha basit, udemy'de ya da youtube'ta bir sürü de ders videoları mevcut. Genişletmek için tıkla... Okul bitince üniversiteye başlamadan girişeceğim unuturum diye girişmek istemiyorum. Paşalıı dedi: Scartch. Genişletmek için tıkla... Eskiden ortaokulda oyun yapılırdı kediyle.
Fischer35 dedi: Daha derli toplu bir dil olduğu için diğerlerine nazaran python biraz daha basit, udemy'de ya da youtube'ta bir sürü de ders videoları mevcut. Genişletmek için tıkla... Okul bitince üniversiteye başlamadan girişeceğim unuturum diye girişmek istemiyorum. Paşalıı dedi: Scartch. Genişletmek için tıkla... Eskiden ortaokulda oyun yapılırdı kediyle.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.536 Makaleler 49 Çözümler 12 16 Kasım 2022 #12 Go gibi hatırlıyorum yanlışım yoksa.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 16 Kasım 2022 #13 Lucky7 dedi: Okul bitince üniversiteye başlamadan girişeceğim unuturum diye girişmek istemiyorum. Eskiden ortaokulda oyun yapılırdı kediyle. Genişletmek için tıkla... En basit derseniz bu olur yani
Lucky7 dedi: Okul bitince üniversiteye başlamadan girişeceğim unuturum diye girişmek istemiyorum. Eskiden ortaokulda oyun yapılırdı kediyle. Genişletmek için tıkla... En basit derseniz bu olur yani
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 16 Kasım 2022 #14 Programlama dilleri birer araçtır. Kolaylığı ve basitliği yapacağın işe göre görecelidir. Ama popüler ve kullanışlı bir dil önermemi istersen; TypeScript.
Programlama dilleri birer araçtır. Kolaylığı ve basitliği yapacağın işe göre görecelidir. Ama popüler ve kullanışlı bir dil önermemi istersen; TypeScript.
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 16 Kasım 2022 #15 Eiesenhower dedi: Kotlin olabilir ya da HTML CSS ile Web e giriş yapmış olursun. Genişletmek için tıkla... Kotlinin diğer adı var mı popüler yazılım dillerinde göremedim.
Eiesenhower dedi: Kotlin olabilir ya da HTML CSS ile Web e giriş yapmış olursun. Genişletmek için tıkla... Kotlinin diğer adı var mı popüler yazılım dillerinde göremedim.
Eiesenhower Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 824 Yer İstanbul 16 Kasım 2022 #16 Lucky7 dedi: Kotlinin diğer adı var mı popüler yazılım dillerinde göremedim. Genişletmek için tıkla... Bildiğim yok, Java nın yandan yemişi diyebiliriz Google nin de desteği ile Android Programlama da popüler bir dil.
Lucky7 dedi: Kotlinin diğer adı var mı popüler yazılım dillerinde göremedim. Genişletmek için tıkla... Bildiğim yok, Java nın yandan yemişi diyebiliriz Google nin de desteği ile Android Programlama da popüler bir dil.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #17 Lucky7 dedi: Hocam her geçen gün düşüşte. Genişletmek için tıkla... İnternet var olduğu sürece PHP var olacak.
Lucky7 dedi: Hocam her geçen gün düşüşte. Genişletmek için tıkla... İnternet var olduğu sürece PHP var olacak.
Vive L'athéisme Kilopat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 329 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri 11th Gen Intel i3-1115G4 (4) @ 4.100GHz 16GB RAM Cinsiyet Diğer Meslek Elektrik-Elektronik Teknikeri, Software Developer 16 Kasım 2022 #18 Ben de Typescript öneriyorum çünkü öğrenmesi kolay ve yapılabilecek çok şey var. Birçok platformda da çalışıyor.
Ben de Typescript öneriyorum çünkü öğrenmesi kolay ve yapılabilecek çok şey var. Birçok platformda da çalışıyor.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.536 Makaleler 49 Çözümler 12 16 Kasım 2022 #19 En çok Assembly dillerini seviyorum. Yapay zeka ve gömülü sistem için birebir.
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.788 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #20 Kolaylık kısmı kişiden kişiye değişir. Ne yapmak istiyorsun? Dil öğrenmek marifet değil önemli olan onu kullanabilmek. Neyse. Soruya benim cevabım Python ve JavaScript-TypeScript. Özellikle TypeScript.
Kolaylık kısmı kişiden kişiye değişir. Ne yapmak istiyorsun? Dil öğrenmek marifet değil önemli olan onu kullanabilmek. Neyse. Soruya benim cevabım Python ve JavaScript-TypeScript. Özellikle TypeScript.