En beğendiğiniz Linux dağıtımı

Aynen katılıyorum Arch çok güzel bir dağıtım ancak depoları beni biraz korkutuyor o yüzden Manjaro kullanıyorum.
İkisi de aynı depoyu kullanmıyor mu? Manjaroyu sadece logosunu beğendiğim için live olarak açıp bakmıştım da Archtan tek farkı sana grafiksel arayüzde bir kurulum ve depo sağlaması ama yine aynı kapıya çıkıyordur muhtemelen. Neyse fazla yorum yapmayayım, depolar hakkında pek bilgim yok. Ama şunu demeliyim ki korkacak hiçbir şey yok. Ek olarak saf Archın Manjarodan daha stabil olduğunu duymuştum, ne kadar doğrudur tartışılır tabii.

Ben de önceden Arco kullanıyordum. Sistemi çökertince değiştirme kararı aldım. Gene de Arco'yu kötülemem ve severim. Kullanacaksanız LTS kerneli iyidir Arch'ta. Şu an OpenSUSE'deyim ve gene memnunum. Ben dağıtım olarak bakmıyorum. Linux'u genel olarak seviyorum.

Ben de ilk geçtiğimde sırf twitter ve redditte gördüğüm Arch çöküyor memeleri yüzünden rahatsız olup LTS kurmuştum. Aslına bakarsanız normal kerneli hiç kullanmadım o yüzden pek bir yorum yapamayacağım fakat herhangi bir sıkıntı yaşamadım şu zamana kadar. Zaten olabilecek en eski sisteme sahibim, yeni güncellemelere falan ihityacım yok diye pek eksiğini hissetmedim sanırım. Arco da güzeldir bu arada ama Arco kurduğum gün Arch kurduğum gündü. Arcoyu kurar kurmaz gidip archa kurdum çadırı ve hiç yerimden kalkmadım. Pek Arco tecrübem yok o yüzden.

@Muhammet_Mustafa CS:GO desteği mevcut. Wine ile de açılabilirdi. Urban Terror ve Wolfenstein ET CS yerine oynadığım oyunlardı, zamanında.
Hehe, şu anda çalıştırdığını biliyorum ama o zamanlarda USB ile kopyalamıştım Cs 1.6 dosyalarını. Ben .exe dosyasına basınca gelecek diye bekliyorum, gelmiyor. Geri de Windows'a döndüremedim. Neyse ki babam teknolojiden anlar, düzeltti bilgisayarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…