AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 22 Mayıs 2021 #21 Aliosman Avci dedi: Ceza, Contra ve Killa Hakan. Genişletmek için tıkla... İlk defa Killa Hakan dinleyen birisini gördüm .
Aliosman Avci dedi: Ceza, Contra ve Killa Hakan. Genişletmek için tıkla... İlk defa Killa Hakan dinleyen birisini gördüm .
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 22 Mayıs 2021 #22 Birçok isim sayabilirim ama son zamanlarda sıkça dinlediğim isimler Şanışer ve Defkhan.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 22 Mayıs 2021 #23 AyarsıZZ dedi: İlk defa killa hakan dinleyen birisini gördüm . Genişletmek için tıkla... Killa hakansız bir hayat Turbox kullanmaya benzer aşırı sarıyor hocam. AyarsıZZ dedi: İlk defa killa hakan dinleyen birisini gördüm . Genişletmek için tıkla... Bu arada kreuzberg te mi oturuyorsunuz hocam.
AyarsıZZ dedi: İlk defa killa hakan dinleyen birisini gördüm . Genişletmek için tıkla... Killa hakansız bir hayat Turbox kullanmaya benzer aşırı sarıyor hocam. AyarsıZZ dedi: İlk defa killa hakan dinleyen birisini gördüm . Genişletmek için tıkla... Bu arada kreuzberg te mi oturuyorsunuz hocam.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 22 Mayıs 2021 #24 Aliosman Avci dedi: Killa Hakansız bir hayat Turbox kullanmaya benzer aşırı sarıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Ben de çok severim Killa Hakan'ın şarkılarını. Fight Kulüp'deki verse'ünü beğenmemiştim sadece.
Aliosman Avci dedi: Killa Hakansız bir hayat Turbox kullanmaya benzer aşırı sarıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Ben de çok severim Killa Hakan'ın şarkılarını. Fight Kulüp'deki verse'ünü beğenmemiştim sadece.
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 22 Mayıs 2021 #25 Killa Hakan . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Killa Hakan . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 22 Mayıs 2021 #26 Aliosman Avci dedi: Bu arada Kreuzberg'de mi oturuyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır, şu an Ankara'dayım. En kısa zamanda Kreuzberg'e gideceğim .
Aliosman Avci dedi: Bu arada Kreuzberg'de mi oturuyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır, şu an Ankara'dayım. En kısa zamanda Kreuzberg'e gideceğim .
3 399089 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 22 Mayıs 2021 #27 Sanırım Sagopa Kajmer çünkü gerçekten çok kaliteli bir söz yazarı beatleri de çoğu şarkısında bir o kadar harika.
Sanırım Sagopa Kajmer çünkü gerçekten çok kaliteli bir söz yazarı beatleri de çoğu şarkısında bir o kadar harika.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 22 Mayıs 2021 #28 AyarsıZZ dedi: Hayır, şu an Ankara'dayım. En kısa zamanda kreuzberg hayalimi gerçekleştireceğim . Genişletmek için tıkla... Bende Kreuzberg'te killa hakan çok tanınır onu diyecektimde zaten seviyormuşsunuz.
AyarsıZZ dedi: Hayır, şu an Ankara'dayım. En kısa zamanda kreuzberg hayalimi gerçekleştireceğim . Genişletmek için tıkla... Bende Kreuzberg'te killa hakan çok tanınır onu diyecektimde zaten seviyormuşsunuz.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 22 Mayıs 2021 #29 Aliosman Avci dedi: Bende Kreuzberg'te Killa Hakan çok tanınır onu diyecektim de zaten seviyormuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Killa Hakan sevilmez mi ? Kreuzberg'e gittiğim zaman hem Massaka hem de Killa Hakan ile tanışmayı düşünüyorum.
Aliosman Avci dedi: Bende Kreuzberg'te Killa Hakan çok tanınır onu diyecektim de zaten seviyormuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Killa Hakan sevilmez mi ? Kreuzberg'e gittiğim zaman hem Massaka hem de Killa Hakan ile tanışmayı düşünüyorum.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 22 Mayıs 2021 #30 AyarsıZZ dedi: Killa Hakan sevilmez mi ? Kreuzberg'e gittiğim zaman hem Massaka hem de Killa Hakan ile tanışmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İnşaallah gerçekleştirirsiniz hayalinizi
AyarsıZZ dedi: Killa Hakan sevilmez mi ? Kreuzberg'e gittiğim zaman hem Massaka hem de Killa Hakan ile tanışmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İnşaallah gerçekleştirirsiniz hayalinizi