Dwnity Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 468 8 Temmuz 2022 #31 Türkiye'den gitmek istiyorum arabistan, Irak, Hindistan, Suriye, Afganistan, Pakistan, Türkmenistan hariç her yer olur. Son düzenleme: 8 Temmuz 2022
Türkiye'den gitmek istiyorum arabistan, Irak, Hindistan, Suriye, Afganistan, Pakistan, Türkmenistan hariç her yer olur.
deezwend Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 294 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #32 Amerika Birleşik Devletleri'nde programlama mühendisi olmak.
Emir Ayyıldız Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #33 Mutlu olmak derdim dışarıdan mutlu gibi görünsemde içeriden hiç de öyle değil. Maske takıyorum dışarıda yalnız olunca o maske iniyor.
Mutlu olmak derdim dışarıdan mutlu gibi görünsemde içeriden hiç de öyle değil. Maske takıyorum dışarıda yalnız olunca o maske iniyor.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 742 8 Temmuz 2022 #34 Cumhurbaşkanı olacağım.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.187 Çözümler 1 8 Temmuz 2022 #35 Dwnity dedi: Türkiye'den gitmek istiyorum arabistan, Irak, Hindistan, Suriye hariç her yer olur. Genişletmek için tıkla... Nasipte Kuzey Kore varmış.
Dwnity dedi: Türkiye'den gitmek istiyorum arabistan, Irak, Hindistan, Suriye hariç her yer olur. Genişletmek için tıkla... Nasipte Kuzey Kore varmış.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 8 Temmuz 2022 #36 Dwnity dedi: Türkiye'den gitmek istiyorum arabistan, Irak, Hindistan, Suriye hariç her yer olur. Genişletmek için tıkla... Evet, arkadaşı pakistana veya afganistana yollayalım. Pakistan veya Afganistan hariç dememiş yani itiraz edemez.
Dwnity dedi: Türkiye'den gitmek istiyorum arabistan, Irak, Hindistan, Suriye hariç her yer olur. Genişletmek için tıkla... Evet, arkadaşı pakistana veya afganistana yollayalım. Pakistan veya Afganistan hariç dememiş yani itiraz edemez.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.187 Çözümler 1 8 Temmuz 2022 #37 Ester Hirsch dedi: Evet, arkadaşı pakistana veya afganistana yollayalım. Pakistan veya Afganistan hariç dememiş yani itiraz edemez. Genişletmek için tıkla... Kuzey Kore de demedi. Bence orasi Hindistan'dan daha iyidir. Hem Güney Kore'ye kaçması kolay olur.
Ester Hirsch dedi: Evet, arkadaşı pakistana veya afganistana yollayalım. Pakistan veya Afganistan hariç dememiş yani itiraz edemez. Genişletmek için tıkla... Kuzey Kore de demedi. Bence orasi Hindistan'dan daha iyidir. Hem Güney Kore'ye kaçması kolay olur.
Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 8 Temmuz 2022 #38 Para babası olmak .
Bozkurt1907 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #39 Yazılım Mühendisi olmak.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 8 Temmuz 2022 #40 One Face dedi: Kuzey Kore de demedi. Bence orasi Hindistan'dan daha iyidir. Hem Güney Kore'ye kaçması kolay olur. Genişletmek için tıkla... Oraya herkesi almıyorlar. Türkiye gibi değil oralar elini kolunu sallayan giremiyor.
One Face dedi: Kuzey Kore de demedi. Bence orasi Hindistan'dan daha iyidir. Hem Güney Kore'ye kaçması kolay olur. Genişletmek için tıkla... Oraya herkesi almıyorlar. Türkiye gibi değil oralar elini kolunu sallayan giremiyor.