erdowajk Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #21 UluyankurtUWU dedi: Evett iyikide yaşıyom. Genişletmek için tıkla... Babanızın haberi var mı fark etti mi?
UluyankurtUWU dedi: Evett iyikide yaşıyom. Genişletmek için tıkla... Babanızın haberi var mı fark etti mi?
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #22 UluyankurtUWU dedi: Dün akşam babamın kredi kartından Immortals Fenyx Rising ve AC Valhalla aldım. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş opening door.(!)
UluyankurtUWU dedi: Dün akşam babamın kredi kartından Immortals Fenyx Rising ve AC Valhalla aldım. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş opening door.(!)
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 14 Şubat 2021 #23 Akkuşlu dedi: Holocaust'ı ezbere söyleyebiliyorum Genişletmek için tıkla... IQ başarıyla belirlendi: 375.
Akkuşlu dedi: Holocaust'ı ezbere söyleyebiliyorum Genişletmek için tıkla... IQ başarıyla belirlendi: 375.
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 14 Şubat 2021 #24 Akkuşlu dedi: Holocaust'ı ezbere söyleyebiliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam takıldığınız oluyor mu? Çok merak ettim.
Akkuşlu dedi: Holocaust'ı ezbere söyleyebiliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam takıldığınız oluyor mu? Çok merak ettim.
UluyankurtUWU Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #25 erdowajk dedi: Babanızın haberi var mı fark etti mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım daha fark etmedi. UluyankurtUWU dedi: Sanırım daha fark etmedi. Genişletmek için tıkla... Fark etse zaten...
erdowajk dedi: Babanızın haberi var mı fark etti mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım daha fark etmedi. UluyankurtUWU dedi: Sanırım daha fark etmedi. Genişletmek için tıkla... Fark etse zaten...
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 14 Şubat 2021 #26 Contiş dedi: Hocam takıldığınız oluyor mu? Çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Başlarda oluyordu, sözlere bakarak okuyordum zaten ama zamanla oturdu. Bir kere takılmadan okuyunca daha unutmuyorsun zaten, nefes yönetimi önemli.
Contiş dedi: Hocam takıldığınız oluyor mu? Çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Başlarda oluyordu, sözlere bakarak okuyordum zaten ama zamanla oturdu. Bir kere takılmadan okuyunca daha unutmuyorsun zaten, nefes yönetimi önemli.
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #27 Büyük sırrım: Bazen ellerimi 180 derece açıp ağzımla savaş uçağı sesi çıkarıp yürüyorum. Battlefield 1 uçağı.
Büyük sırrım: Bazen ellerimi 180 derece açıp ağzımla savaş uçağı sesi çıkarıp yürüyorum. Battlefield 1 uçağı.
UluyankurtUWU Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #28 UluyankurtUWU dedi: Sanırım daha fark etmedi. Fark etse zaten... Genişletmek için tıkla... Fark edene kadar bitiririm onları ben.
UluyankurtUWU dedi: Sanırım daha fark etmedi. Fark etse zaten... Genişletmek için tıkla... Fark edene kadar bitiririm onları ben.
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.600 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 14 Şubat 2021 #29 CS:GO'da bir aralar Legendary Eagle Master olup rank usta seçkin Silver olmuştu arkadaşlara söylemedim hala sır hala ortada yok.
CS:GO'da bir aralar Legendary Eagle Master olup rank usta seçkin Silver olmuştu arkadaşlara söylemedim hala sır hala ortada yok.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 14 Şubat 2021 #30 Recep baltaş almanca öğretmeni. . Son mesajım bu mesaj.