Muhammedbey98 Picopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #51 Eşeğe fazla değer verirsen kendini yarış atı zanedermiş. Bu arada ne güzel sözler varmış be.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 12 Temmuz 2022 #52 Tasarım sadece nasıl göründüğü ve nasıl hissettirdiğiyle alakalı değildir. Tasarım ayrıca işlevdir. - Steve Jobs. Bağımsızlıktan yoksun bir ulus, uygar insanlık karşısında uşak olmaktan kurtulamaz. - M. Kemal Atatürk
Tasarım sadece nasıl göründüğü ve nasıl hissettirdiğiyle alakalı değildir. Tasarım ayrıca işlevdir. - Steve Jobs. Bağımsızlıktan yoksun bir ulus, uygar insanlık karşısında uşak olmaktan kurtulamaz. - M. Kemal Atatürk
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 12 Temmuz 2022 #53 "Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır." -Gazi Mustafa Kemal Atatürk
5 504407 Decapat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 502 12 Temmuz 2022 #54 "Büyük güç, büyük sorumluluk getirir." Ben Amca
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 12 Temmuz 2022 #55 yigidyum dedi: Evet arkadaşlar. Bu konuya en çok beğendiğiniz, anlamlı bulduğunuz, felsefi, edebi, ne konuda olduğu fark etmeksizin sözleri, cümleleri yazmanızı rica ediyorum. Belki bazı şeylere bakış açımız değişir, ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Hayatımda inandığım tek gerçek şey parayı veren düdüğü çalar.
yigidyum dedi: Evet arkadaşlar. Bu konuya en çok beğendiğiniz, anlamlı bulduğunuz, felsefi, edebi, ne konuda olduğu fark etmeksizin sözleri, cümleleri yazmanızı rica ediyorum. Belki bazı şeylere bakış açımız değişir, ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Hayatımda inandığım tek gerçek şey parayı veren düdüğü çalar.
Ebolas Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 268 Çözümler 1 12 Temmuz 2022 #56 "Ölümden korkmak anlamsızdır çünkü yaşadığımız sürece ölüm yoktur. Ölüm geldiğindeyse artık biz yok olmuş oluruz".
"Ölümden korkmak anlamsızdır çünkü yaşadığımız sürece ölüm yoktur. Ölüm geldiğindeyse artık biz yok olmuş oluruz".