En çok çıkan konularla nete oynamak mantıklı mı?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba eşit ağırlıkçıyım, sınava yaklaşık 5 ay kaldı ve ben analiz yaparak ÖSYM'nin en çok sorduğu soru tipleri ve konu tarzlarını araştırdım, sizce en çok çıkan konular ile çalışmak mantıklı mı? TYT matematik temelim yok, şu an bıyıklı matematik 10 günde temel atma ile ilerliyorum. Sizce bu mantıklı mı bu süre içinde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kankam mert Hoca'nın 70 günde TYT matematik konu anlatım ve soru kitapçığını alıyosun güzel bir tempoyla günde 2 günlük ders bitirerek (3.30-4 saatini alır Max ama 2 kat hızlı ilerlediğin için istersen 70 günde rahat rahat bitir) TYT matematiği hallediyorsun, sonraki 5 gün için TYT mat denemesi alıyorsun 10'lu adam gibi çözüyorsun her denemeden sonra yapamadıklarını araştırıp öğrenerek çözüyorsun 10. denemede 28 net garanti, 3-4 soru kaçırdığını ve hiç geometri bilmediğini varsayıyorum. Eşit ağırlık öğrencisiyim diyorsun yine Mert Hoca'nın 90 günde AYT kitaplarını alıp ikisini beraber hızlandırmadan yürütebilirsin, 1.5 ayda TYT ve AYT matematikte 25'er netlere çıkartacak kaynaklar bunlar kalan 3.5 Ayda'da eksiklerini halledersin diğer derslerden. (tabii bu kampları bitirdikten sonra devamlı TYT ve AYT matematikten denemeler çözmen lazım ki bilgiler ve çözüm yeteneği taze kalsın.) Kamplara YouTube'a yazarak ulaşabilirsin, içeriklerini beğenirsen ki bence çok kaliteli ve öğretici bu şekilde bir yol haritası çizebilirsin.

Bıyıklının TYT kampından devam etmek ne kadar mantıklı hocam?

Kanka ben zaten ilk mert hocanın matematik kampını aldım fakat benim temelim olmadığı için hocadan hiçbir şey anlamıyordum o yüzden bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampına başladım bu kamp cidden zor süresi bayağı uzun ama temelden anlattığı için güzel kamp.

Bu arada ben elektrik-elektronik müh. Okuyorum ve üniversiteyi dondurup tekrar sınava girmeye karar verdim, nasıl olsa cepte zaten üniversitem var diye rahat hareket ediyorum ve şu ana kadar hiç ders çalışmadım ama önümüzdeki hafta çalışmaya başlayıp matematik için sana tavsiye ettiğim plana uyucam, hedefim 40k sınavdan sonra gelirim diye yazmak istedim

Tamam kankam bitir o kampı anlayarak, eksiksiz sonra ne yapıcağına tekrar bakarsın. Ama bu konularla ilgili çok fazla oraya buraya bakma, YouTube'da her dersin kaliteli kanalları ve kampları var, artık bir plan oluştur ve değiştirmeden yoluna bak. Hatta 3-4 gün hiç ders çalışma sadece ileride zamanı nasıl kullanıcağına yönelik bir istişare yap kendinle adam gibi bir secele tut, plan yap kendine ve o saatten sonra acaba ondan mı dinlesem daha iyi olurdu, bunu yanlış mı yapıyorum vs. demeden yolunda devam et yoksa dikkatin, konsantrasyonun çok dağılacak. Fatih 53 günde İstanbul'u fethetmiş kral, daha 153 gün var sınava adam gibi çalış halledersin.

Bıyıklının TYT kampından devam etmek ne kadar mantıklı hocam?

YouTube'da adı geçen TYT mat ile ilgili kamp yapan 4-5 tanınmış kişinin kamplarının içeriğine bakıp kendi karar versin aslında hocam, ama kafası biraz karışık galiba artık bir karar versin ve azimle önüne baksın, planı uygulasın tabii önce plan yapsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…